If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да... около $ 650 може и да блесне, но още чакат да стане $ 12 000 ... Може би тези които следят всички серии на Дързост и Красота един ден ще го видят на тази цена
Не знам 650, ама едни 900 гушера са си резонни отвсякъде.
Още повече го копат за по малко вече.
Не само спрямо олиото е 50% надценено, а и дори повече от това спрямо агрикомодитата.
Да... около $ 650 може и да блесне, но още чакат да стане $ 12 000 ... Може би тези които следят всички серии на Дързост и Красота един ден ще го видят на тази цена
Да не блесне по някое време някой ЯРС 24 че той блести най силно и обгръща с нежната си топлина всички.
Хаха.
Няма да съм жив да го догледам този сериал. $12к за златото някой ден със сигурност, но това е много далечно бъдеще, а аз искам да съм богат след 2-3 години
Много ми е шантаво това злато.
Мислех че първо ще отиде до 1240 долара и тогава ще почна да пада, а то по рано го направи, след това си мислех че ще се сурне до 1160 , а то спря (поне за сега) .
И сег ане нзма какво да очаквам
Много ми е шантаво това злато.
Мислех че първо ще отиде до 1240 долара и тогава ще почна да пада, а то по рано го направи, след това си мислех че ще се сурне до 1160 , а то спря (поне за сега) .
И сег ане нзма какво да очаквам
Нормално, пазара скочи последните няколко години, пича е изкарал некой лев покрай това и сега е във фазата "Аз съм Бог" (известна още като "Инвестирането е супер лесно"). Ще чакам с нетърпение излизането на книгата
Виждам нов форумен герой, който се опитва да звучи като последна инстанция и да се опитва да обяснява на другите как стоят нещата Добре дошъл и дано не станеш на подбив в скоро време..
Нормално, пазара скочи последните няколко години, пича е изкарал некой лев покрай това и сега е във фазата "Аз съм Бог" (известна още като "Инвестирането е супер лесно"). Ще чакам с нетърпение излизането на книгата
Коментар