IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Германия, за да я тресне трябва да и се наруши бруталната експортна индустрия на стоки с мега висока добавена стойност.... това, за да се случи трябва Китайците и сие да се забатачат...та според мен Китай ще е преди Германия
    така си мислиш ти и още много гладни по света, но управлението при жълтурите е едно и нравите, при немците съвсем друго .... При жълтурите 1.6 млрд. действат кат един щото им се налага, а в Германия има Американска демокрация с Американски бази ..... Китайците имат пари да купят цялата Европа, щели да фалирали ..... Само 500 млрд. хвърлиха "да не им пада борсата" което те сами си напрайха де, а в Еврогейската Европа сакън за 300 млрд. с тая Гърция ореваха орталъка плюс и, че ореваха за 500млрд. стокообмен с рушняците. Германия нема пари вече ве ей, плащат на евреи на гърци на американци на всякви мангасари то свърши вече, не мое 100 млн. да изхранват 1 млрд. И дали искаш или ньет тоя век е на Китайците ..... толкоз

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      тва такива графики колко съм гледал иа накрая боц, щото изведнъж поради някви причини хвър в обратна посока ...... мммм нека ве нека падне ше си напълна чувалите дома с ламарина ......
      аргументирана прогноза от доста сериозен източник: инвестмънтс точка дир точка беге. да живей ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
        За сега има по апетитни инструменти от затото. И е нормално инвеститорите да се освобождават от него и да се насочват другаде.
        Златото не е инструмент. Златото е пари. Покупката на злато НЕ е инвестиция. Покупката на злато Е БЯГСТВО от всяка инвестиция!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Да не ви отчайвам, но това е положението
          http://investments.dir.bg/_wm/librar...773127&dflid=3
          тва такива графики колко съм гледал иа накрая боц, щото изведнъж поради някви причини хвър в обратна посока ...... мммм нека ве нека падне ше си напълна чувалите дома с ламарина ......

Коментар

• Американските със сигурност, а в зависимост от това какво точно е провокирало подобен курс/дали е много агресивно печатане на евро или ликвидна криза/ европейските може да са скочили или паднали.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Тц, ако курса е такъв акциите ще са паднали
              Кои акции? Европейските или хамериканските?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Може, може... Само че курса евро/долар тогава ще е 0,50!
                Тц, ако курса е такъв акциите ще са паднали, а ако те са паднали- златото няма да е евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  аз ще си купя 2 кила ако иде на 700...
                  Може, може... Само че курса евро/долар тогава ще е 0,50!

Коментар

• За сега има по апетитни инструменти от затото. И е нормално инвеститорите да се освобождават от него и да се насочват другаде.
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                      Много детски гледате....цена под 1000 няма да видите.
                      никога не казвай никога

ако има 'капитулация' в 'златната търговия' цената може да стигне до там до където не си си и представял, че може да иде.....

ако падне под 1000 ще тества зоната около 700 и ако си фен ще имаш възможности за покупка.

аз ще си купя 2 кила ако иде на 700... е така за "бели пари за черни дни"
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Много детски гледате....цена под 1000 няма да видите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Да не ви отчайвам, но това е положението
                          Чи кво му е, много добре си изглежда даже....
                          При олио 50-60$ и голд ойл рейшио 12-13 и аз там някъде около 700$ го виждам дънцето му на злото...

Коментар

• Да не ви отчайвам, но това е положението
                            http://investments.dir.bg/_wm/librar...773127&dflid=3
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Тоя ETF странно отразява движението - спихва се с 12% при спад от 2% на златото...
                              Като гледам за миналите периоди - когато златото скочи с 5% и той ще го вдигне с толкова.
                              Не ми се струва честна тая игра. По добре да си взема миньори или ако е за вдигане направо PFE
                              Нещо в грешка си, отдавна го следя това и съм му отигравал подскоците.
                              Имаш все едно Х 3 левъридж бул чрез него, без дикея характерен за алтернативите.
                              Когато го комбинирам с DZZ ако търся паритет го правя в съотношение 2:3

За средна около 15$ смятам да натрупам повечко.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                ти бая си се объркал ми се струва, Китайците да ги треснело ..... то по-скоро Германия ше я тресне преди тях къде е най-яката все още подчертавам все още щото в скоро време ше го попампурим всичките в тва тъпо ЕС.
                                А златото беше мега спекула от страна на Китайците както се оказа .... Пичовете свалиха цената със спекула, че имали "само едни 600 тона в повече", а не 3000 както всички очакваха, не знам защо, но си мисля, че бая са лънготили и са почват пак да купуват ламарина кат откачени, докато вземат всичкото и най-накрая ше кажат "аре са при нас е всичко да ви видим кви сте силни " ......
                                Германия, за да я тресне трябва да и се наруши бруталната експортна индустрия на стоки с мега висока добавена стойност.... това, за да се случи трябва Китайците и сие да се забатачат...та според мен Китай ще е преди Германия
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X