benasipro, тази невероятна смесица от суеверия, религиозен плам, пропаганда и откровена глупост я слушаме вече четвърта година, но златото упорито отказва да скочи. Не само това, но системно потъва. По страшното е психологията. Никове като Форекс Мастера и клонингите като ivancolack, както и michaelis 1-12 и други подобни упорито отказват да си признаят грешката. Те са добър индикатор. Докато не си признаят, че са объркали не е приключило низходящото движение.
За разлика от вас аз съм работил в търговец на злато. Спомням си как на върха се появи от никъде един човек и накупи здраво. После пусна репликата "само да не ни излъжат пак като със акциите и имотите". Веднага ми светна, че имам насреща си съвършеният глупак. Разказах историята на приятел и на следващият ден той дойде със всичките златни дрънкулки, които имаше в къщи. То не бяха котвички, сърчица и тем подобни глупости. Много е доволен от продажбата.
За разлика от вас аз съм работил в търговец на злато. Спомням си как на върха се появи от никъде един човек и накупи здраво. После пусна репликата "само да не ни излъжат пак като със акциите и имотите". Веднага ми светна, че имам насреща си съвършеният глупак. Разказах историята на приятел и на следващият ден той дойде със всичките златни дрънкулки, които имаше в къщи. То не бяха котвички, сърчица и тем подобни глупости. Много е доволен от продажбата.
Коментар