IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Помниш какво ти казах непосредствено след Нова година! Сега пак ти казвам. Предстои потапяне! Никакво надскачане на 2100! Обирането на пари може да е някакво изхвърляне моментно до 50-60 още веднъж и тръгва за рейндж към 1940-50, известно време, после Шнорхел яко!
    не се знае аз на Нова Година бях лонг дет потънах там замалко да фалирам зарад тея педераси, но си преместих опциите за Април и ей ги излязоха барабар с комисионните, а точно тогава бях лонг на 2040 ..... ем ей го за три месеца 250 на долу после 250 нагоре нищо не му пречи да слезне 100 и после да го изпънат още 200 после може да слезне и до 1500 никой не знае ......
    А златото преди да литне има един гап там долу от където започна да хвърчи, а гаповече се затварят ..... значи SPXa няма да пада толкоз щото златото тряя да лети, да то ще лети, но не и преди да си асфалтира дупката там .... на 1040/1050$ мисля, че беше
    Last edited by michaelis12; 24.03.2016, 12:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      тц, треа да оберат парите на другите ако всички чакат такова, то гаранте ше пробие дъгата дет са я оцветили тея dentre..... Както казах аз съм шорт от седмица и половина тъй или иначе и ми трябва 1950 нещо такова, все за три месеца ше се замъкне до там после не го знам, но може преди това да се разходи до 2100 да събори некоя друга мечка ентусиаст кат мене .....
      Помниш какво ти казах непосредствено след Нова година! Сега пак ти казвам. Предстои потапяне! Никакво надскачане на 2100! Обирането на пари може да е някакво изхвърляне моментно до 50-60 още веднъж и тръгва за рейндж към 1940-50, известно време, после Шнорхел яко!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Когато сравняваш пари (хартия) със злато - гледната точка е една. Когато сравнявяш злато с реални активи - гледната точка е друга.
        Каква друга гледна точка ти трябва - златото го няма. Ринги-ринги-рае и накрая оставаш без стол ... почти всички.

Коментар

Много по-надолу, много!
          тц, треа да оберат парите на другите ако всички чакат такова, то гаранте ше пробие дъгата дет са я оцветили тея dentre..... Както казах аз съм шорт от седмица и половина тъй или иначе и ми трябва 1950 нещо такова, все за три месеца ше се замъкне до там после не го знам, но може преди това да се разходи до 2100 да събори некоя друга мечка ентусиаст кат мене .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
            Аз съм full short на SPX ама чак така нема да стане баш толкоз надоле нема да слезне ....
            Много по-надолу, много!

Коментар

Голямото гръмване на фондовия е точно зада "ъгъла"!

Златарите да затягат коланите, защото изтрелването ще е стабилно!
              Фондовия пазар няма абсолютно никакъв потенциал за ръст от тук на сетне! Въпросът е единствено РЕЙНДЖ преди спад или директно голямото ПОТЪВАНЕ!
              Аз залагам на известен рейндж. Всичко над S&P 2070 - 2100, за мен е лудост и не вярвам да надскочи този праг!
              Аз съм full short на SPX ама чак така нема да стане баш толкоз надоле нема да слезне ....

Коментар

Признавам си хванахте ме в лъжа и долна манипулация. Изтървал съм Бундес.

А това променя ли главните факти?

Че на техния сайт има подробна информация за златото им, плановете им и прочие.

И вместо да черпите инфо от източника четете глупости по форумите в стил бг мама.

https://www.bundesbank.de/Redaktion/...0_07_gold.html

https://www.bundesbank.de/Redaktion/..._reserves.html

Хората даже и видео са подготвили.

https://www.youtube.com/user/deutschebundesbank

https://www.youtube.com/watch?v=jafL5DiEFN8

Сайтът им е преведен на английски. Освен това има перфектна търсачка. Влизате в търсчаката и пишете "gold" и ви илизат всички официални съобщения от банката по темата. Достатъчно просто е.

Ама форумите са по-яки в разпространяването на информацията - една жена каза, прочетох в нета, видях го по тв, бг мама.

не бе то и китайската централна банка обяви, че има едни 1500 стин тона ама ..... китайската банка не пише на страницата и, че на Лондонската борса едни хеджфондове с йероглифи за най_голямата жълта банка са купили същото количество ......, а тва го пише Телеграф, може и те да са бг мама или бг тате ненам .........

China's largest bank buys huge 1,500-tonne gold vault in London
                http://www.telegraph.co.uk/finance/c...in-London.html

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
                  Беше ти зададен елементарен въпрос - ако NY City Bank и Федералния резерв на САЩ могат да си позволят лукса 'да задържат' 1500 тона злато на Дойче банк, какво да кажем ние с гайдите? Колко от златото, което се търгува в BG е налично, и колко виртуално?
                  Първо има презумкция че лошите ФЕД (САЩ) не искат да дават златото.

Второ отговорът на въпроса не го знам, а и не ме интересува. Затова и не съм отговорил.

И последно достатъчно ми е да знам, че годишно се копа близо 3000 тона злато (за сравнение златните резерви на Германия която коментираме са 3700 тона и са вторите в Света).

И накрая малко по-сериозно.

Разминаването в мисленето с феновете на златото идва от базата за сравнение.

Когато сравняваш пари (хартия) със злато - гледната точка е една.

Когато сравнявяш злато с реални активи - гледната точка е друга.

Коментар

• Голямото гръмване на фондовия е точно зада "ъгъла"!

Златарите да затягат коланите, защото изтрелването ще е стабилно!
                    Фондовия пазар няма абсолютно никакъв потенциал за ръст от тук на сетне! Въпросът е единствено РЕЙНДЖ преди спад или директно голямото ПОТЪВАНЕ!
                    Аз залагам на известен рейндж. Всичко над S&P 2070 - 2100, за мен е лудост и не вярвам да надскочи този праг!

Коментар

Беше ти зададен елементарен въпрос - ако NY City Bank и Федералния резерв на САЩ могат да си позволят лукса 'да задържат' 1500 тона злато на Дойче банк, какво да кажем ние с гайдите? Колко от златото, което се търгува в BG е налично, и колко виртуално?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Мунчо, Дойче Банк не е немското БНБ

А това променя ли главните факти?

Че на техния сайт има подробна информация за златото им, плановете им и прочие.

И вместо да черпите инфо от източника четете глупости по форумите в стил бг мама.

https://www.bundesbank.de/Redaktion/...0_07_gold.html

https://www.bundesbank.de/Redaktion/..._reserves.html

Хората даже и видео са подготвили.

https://www.youtube.com/user/deutschebundesbank

https://www.youtube.com/watch?v=jafL5DiEFN8

Сайтът им е преведен на английски. Освен това има перфектна търсачка. Влизате в търсчаката и пишете "gold" и ви илизат всички официални съобщения от банката по темата. Достатъчно просто е.

Ама форумите са по-яки в разпространяването на информацията - една жена каза, прочетох в нета, видях го по тв, бг мама.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                          Да японците са цъфнали и вързали.Невероятни резултати половината им население е над 60 години
                          Което си работи докъм 90 год. безпроблемно. По NHK даваха трима дядковци, на 87, 91 и 93 как събираха с един магнит пясък за самурайски меч. Правят заготовка за ножове за 5-зведни ресторанти и продават по 2500-3000 долара единия. Къде ще ги сравняваш в нашите пенсионери.

Коментар

Ако безразборните лихви напълниха финансовата система с изи-мейкъри, шуробаджанаци, фолк-певици, прoститутки и крупиета, то логично е отрицателната лихва да доведе до съкращаване на непроизводствените разходи. Системата работи повече от месец в Япония и засега има невероятни резултати.
                            Да японците са цъфнали и вързали.Невероятни резултати половината им население е над 60 години

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                              Ми още една две години и ще го разбереш.
                              Ако безразборните лихви напълниха финансовата система с изи-мейкъри, шуробаджанаци, фолк-певици, прoститутки и крупиета, то логично е отрицателната лихва да доведе до съкращаване на непроизводствените разходи. Системата работи повече от месец в Япония и засега има невероятни резултати.

Коментар

Не, не го разбирам. Според мен отрицателната лихва е много свежа идея ...за освежаване на банките. И японците я ползват.
                                Ми още една две години и ще го разбереш.

Коментар

Working...
                                X