If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам идея за какво говориш, за пръв път чувам че очакванията трябвало да бъдат обезпечени. На мен брокера ми иска обезпечение само за късите позиции към златото
В това е спънката, че няма законност, няма ред. Дотолкова сме се разложили, че никой не ще да го въведе. Няма и да може. Трябва се мине през пълно порутване и тогава може се сети някой. Изглежда малщо богатството у нас. Там където има такова има интерес то да се пази. Където си държат златото в буркани гърмят по натрапниците и съседите им помагат, щото и те с буркани злато. Бедняците кво да се защитават един друг. Крият се, щото животецът им най-ценното. Не сме народ...
може да се въведе ред, но трябва някои рестрикции, които ни налагат "Демокрация" като разни НПО Организации и други такива тъпотии, ще дойде и тоя момент, като дълдиса Империята и хората ше изтрезнеят изведнъж, но това е друга тема .......
Моите лични очаквания са че към края на 2016 златото ще е някъде към 850. Към края на 2017 под 600 и след три четири години ще е около 400. Може и доста под това разбира се - но да не бъдем алчни
Моите лични очаквания са че към края на 2016 златото ще е някъде към 850. Към края на 2017 под 600 и след три четири години ще е около 400. Може и доста под това разбира се - но да не бъдем алчни
Е не, аз нямам нищо против биковете при златото. Все пак аз го шортя от 3 години и няма да има как да го правя това, ако нямаше достатъчно златни буболечки вярващи във вечната стойност на меката тенекия.
Всяка река тече, до тогава, до когато има дъжд, който да я подхранва! Ако дъжда спре обаче, няма и река!
Е не, аз нямам нищо против биковете при златото. Все пак аз го шортя от 3 години и няма да има как да го правя това, ако нямаше достатъчно златни буболечки вярващи във вечната стойност на меката тенекия.
Златотото е най-сигурния актив - нищо че колебанията му са по-големи от тези на джанк облигации, не дава никаква доходност и всъщност струва пари да се държи.
Но за всяка златна буболечка е важно че златото ще има някаква стойност - неясна каква и след 1000 години. Все едно че някой ще живее толкова дълго
Mного ритейлър, много нящо....бултрапчетата вършат безотказна работа...
Златотото е най-сигурния актив - нищо че колебанията му са по-големи от тези на джанк облигации, не дава никаква доходност и всъщност струва пари да се държи.
Но за всяка златна буболечка е важно че златото ще има някаква стойност - неясна каква и след 1000 години. Все едно че някой ще живее толкова дълго
Коментар