IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Дай да не отиваме в посока Добър Запад - Лош Изток!
    Не, просто запада е преживял това преди 200 години. Видяли са че така няма как да им расте богатството при нисък ръск и са почнали да действат по друг начин. В източна европа още не е измряло дори само първото поколение наследници на овчари които се мислят за аристократи сложени от господ да грабят простосмърните.

Като си загубят парите - или те самите или децата им - и нещата и тук ще станат нормални. А то от без пари през много пари пак до без пари рядко минават над три поколения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Уви - опасявам се, че ще преживеем ужасни и отвратителни световни неща в рамките на животът ни. Ако си под 70-годишен (а ти СИ), не си мечтай да се измъкнеш от.
      Много хора благодарение на кредитите са си изконсомирали бъдещето!

Тая простотия в момента с псевдобежанците, е пък изконсумиране на бъдещето на децата на Европа.

Световни вони не смятам, че ще има. Локални геноциди обаче ДА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Само че ний ти говорим за истинско златце - такова, което можеш да му се кефиш, да си го ближеш и да си го туриш в сейфът. Не говорим за хартийки - фючърси. Ако си купувам дукат, аз си искам дукатът, а не някой да ми дава хартийка, на която пише, че някога ще ми даде дукатът.
        остаи остаи не го знам тоя къде е учил сигур в 5 вечерно под моста там на Слатинска река ..... "златото не било пари, а амерските дцк били сигурни"

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Така са си мислили хората и по времето на Нерон Чак Йоан е написал за конниците на апокалипсиса
          Уви - опасявам се, че ще преживеем ужасни и отвратителни световни неща в рамките на животът ни. Ако си под 70-годишен (а ти СИ), не си мечтай да се измъкнеш от.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Глупости - всяка богата страна и особено богатите в нея си знаят интереса. Богата средна класа, с високи и растящи доходи, която взима кредити на поразия.

това с ограбването на средната класа е типично само за източноевропейските комунисти, които нямат акъл за пет стинки да изкарат истински пари през дългосрочните доходи на средната класа. А разчитат на чиста експлоатация и откровени кражби с цел бързи но и мижави печалби.
            Дай да не отиваме в посока Добър Запад - Лош Изток!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
              Времето ще дойде в рамките на твоя живот
              Така са си мислили хората и по времето на Нерон Чак Йоан е написал за конниците на апокалипсиса

Коментар

Война няма да има! Просто средната класа, до колкото има такава, ще бъде ограбена. СПЕСТЯВАНИЯТА!!! За хората с активи, злато, акции и др. след преминаването на кризата няма значение как ще се преформатира финансовата система!
                Глупости - всяка богата страна и особено богатите в нея си знаят интереса. Богата средна класа, с високи и растящи доходи, която взима кредити на поразия.

това с ограбването на средната класа е типично само за източноевропейските комунисти, които нямат акъл за пет стинки да изкарат истински пари през дългосрочните доходи на средната класа. А разчитат на чиста експлоатация и откровени кражби с цел бързи но и мижави печалби.

Коментар

Е то аз гледам да печеля в рамките на моя живот. Топлинната смърт на вселената и превръщането на слънцето в студено парче желязо честно казано не ме притеснява особено
                  Времето ще дойде в рамките на твоя живот

Коментар

Някой хора търгуващи с нещо където го няма и което реално не се е търгувало никъде в този момент. СФДта за търговия на валута не съществуват никъде и никой не ти гарантира нищо за тях. Съвсем друго нещо е ако търгуваш с фючърси на регулиран пазар. Убеден съм че никой купувал или продавал фючърси на франка нищо никъде не му е изчезнало.
                    При невиждана волатилност, аз не бих разчитал на каквито и да са гаранции. Ако го правя през БГ брокери пък хептен!

Коментар

То като се стигне до балистика златото няма да струва нищо. Всъщност народа ще бяга от него защото ще е силно радиоактивно - съвсем буквално погледнато. Неутронните бомби имат гадното качество да правят всеки метал радиоактивен.
                      яяяя още химическо оръжие намерили в Ирак........

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                        Това ще е до време.........
                        Е то аз гледам да печеля в рамките на моя живот. Топлинната смърт на вселената и превръщането на слънцето в студено парче желязо честно казано не ме притеснява особено

Коментар

• Апропо - вече сме в грипав и неблагоприятен за човешките кокъли сезон - нали знаете какво да правите?

Коментар

То като се стигне до балистика златото няма да струва нищо. Всъщност народа ще бяга от него защото ще е силно радиоактивно - съвсем буквално погледнато. Неутронните бомби имат гадното качество да правят всеки метал радиоактивен.
                            Война няма да има! Просто средната класа, до колкото има такава, ще бъде ограбена. СПЕСТЯВАНИЯТА!!! За хората с активи, злато, акции и др. след преминаването на кризата няма значение как ще се преформатира финансовата система!

Коментар

Преди известно време много хора си мислеха, че са купили/продали CHF. В краина сметка се оказа, че не било точно така!
                              Някой хора търгуващи с нещо където го няма и което реално не се е търгувало никъде в този момент. СФДта за търговия на валута не съществуват никъде и никой не ти гарантира нищо за тях. Съвсем друго нещо е ако търгуваш с фючърси на регулиран пазар. Убеден съм че никой купувал или продавал фючърси на франка нищо никъде не му е изчезнало.

Коментар

Златото се печата от всеки който има кинти да си обезпечи позицията във фючърси на злато. Няма нужда да има злато няма нужда дори да се е докосвал до злато.
                                Само че ний ти говорим за истинско златце - такова, което можеш да му се кефиш, да си го ближеш и да си го туриш в сейфът. Не говорим за хартийки - фючърси. Ако си купувам дукат, аз си искам дукатът, а не някой да ми дава хартийка, на която пише, че някога ще ми даде дукатът.

Коментар

Working...
                                X