If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не ме безпокои...не сещам къде бях чел разни анализи за това как пазара се стремял да си затвори гапа...определено не ми е основание да отварям сделка заради това просто ми е интересно ако някой е чел нещо подобно да сподели...
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Аз съм дълъг от 4860, ама ме е срам да си го призная, защото не си удържах на собствената дума В момента обмислям къде да ми е стопа, дали на 4845 или на 4835, но и в двата случая целта е над 4900...Ако се изпорти работата отидоха печалбите натрупани от днеска и няма да се яде Не заради друго, ами за урок, щото търпението е най важното във форекса...
Дано EUR/USD направи по големичка корекция на север, че да се включа и аз късо. bgg_red абсолютно подкрепям, който влезнал-влезнал, който не е - чака, иначе вероятноста да го издоят е голяма [/b]
Извинявам се, че се намесвам, може и не толкова компетентно, но
на ФОРЕКС-а нали се влиза и в двете посоки, тъй де к'во значение накъде духа вятъра, важното да издуе платната ти
Така е, но в случая въздържалите се печелят (само как звучи). Поради простата причина, че момента не е особено подходящ за влизане в никоя посока, защото не се знае на къде ще поеме пазара. Аз мислех да влезна лонг да ловя връх на корекции, но ето сега виждам, че съм щял да ударя СТОП. Добре, че не го направих...за сметка на това съществува известен риск ако си къс да се окажеш на дъното...абе с няколко думи аз на себе си доверие нямам, та съм тръгнал на другите акъл да раздавам
Дано EUR/USD направи по големичка корекция на север, че да се включа и аз късо. bgg_red абсолютно подкрепям, който влезнал-влезнал, който не е - чака, иначе вероятноста да го издоят е голяма [/b]
Извинявам се, че се намесвам, може и не толкова компетентно, но
на ФОРЕКС-а нали се влиза и в двете посоки, тъй де к'во значение накъде духа вятъра, важното да издуе платната ти
Изглежда перфектно. Би ли го пуснал от 01.07.2008г
До колкото виждам работи без стопове , точно по мой вкус , но от средата на 2008 до края има доста тежки препятствия за такъв ММ при влизане в грешна посока.
това ми е задача номер 1,да мине от там.В мартингеил системите такива движения са смърт по особенно жесток начин.трябва си и късмет и доста по спокоен пазар
Какво е това жУвотно
ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5
Изглежда перфектно. Би ли го пуснал от 01.07.2008г
До колкото виждам работи без стопове , точно по мой вкус , но от средата на 2008 до края има доста тежки препятствия за такъв ММ при влизане в грешна посока.
това ми е задача номер 1,да мине от там.В мартингеил системите такива движения са смърт по особенно жесток начин.трябва си и късмет и доста по спокоен пазар
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар