IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Валутна търговия - FOREX Архив 2.13:
    http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12831
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr
      Първоначално изпратено от JaY_Z
      някой чакали ли затварянето на гап-а от 4843

джей какво те безпокой гапа ???
      не ме безпокои...не сещам къде бях чел разни анализи за това как пазара се стремял да си затвори гапа...определено не ми е основание да отварям сделка заради това просто ми е интересно ако някой е чел нещо подобно да сподели...
      The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Къс в игуаната от 8990 стоп на 9000 таргет 8970 Успех !
        ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
        ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Аз съм дълъг от 4860, ама ме е срам да си го призная, защото не си удържах на собствената дума В момента обмислям къде да ми е стопа, дали на 4845 или на 4835, но и в двата случая целта е над 4900...Ако се изпорти работата отидоха печалбите натрупани от днеска и няма да се яде Не заради друго, ами за урок, щото търпението е най важното във форекса...

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76
            Първоначално изпратено от Novaka76
            Къса в евро/йена от 134.71 стоп на 134.95 цел 134.31
            Стопа на +1 пипс
            Таргета изпълнен +40 пипса в сметката на Новака -

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z
              някой чакали ли затварянето на гап-а от 4843

джей какво те безпокой гапа ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76
                Къса в евро/йена от 134.71 стоп на 134.95 цел 134.31
                Стопа на +1 пипс

Коментар

• някой чакали ли затварянето на гап-а от 4843
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Добра корекция за ентри на дълго евро долар -не искам да влияя на никой -аз съм за включване по посока на тренда а той е ъп
                    успешна търговия на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil
                      Първоначално изпратено от illusion
                      Дано EUR/USD направи по големичка корекция на север, че да се включа и аз късо. bgg_red абсолютно подкрепям, който влезнал-влезнал, който не е - чака, иначе вероятноста да го издоят е голяма [/b]
                      Извинявам се, че се намесвам, може и не толкова компетентно, но
                      на ФОРЕКС-а нали се влиза и в двете посоки, тъй де к'во значение накъде духа вятъра, важното да издуе платната ти
                      Така е, но в случая въздържалите се печелят (само как звучи). Поради простата причина, че момента не е особено подходящ за влизане в никоя посока, защото не се знае на къде ще поеме пазара. Аз мислех да влезна лонг да ловя връх на корекции, но ето сега виждам, че съм щял да ударя СТОП. Добре, че не го направих...за сметка на това съществува известен риск ако си къс да се окажеш на дъното...абе с няколко думи аз на себе си доверие нямам, та съм тръгнал на другите акъл да раздавам

Коментар

• Смяхме се на КОКО за канала, а той излезеееееее!

Един е КОКО и Ган е негов пророк!

Коко пускай по-често подобни яки графики, за нас простосмъртните!

А помните ли как заби къса от 5030, браво Мастърс, добър си!

Коментар

• Първоначално изпратено от illusion
                          Дано EUR/USD направи по големичка корекция на север, че да се включа и аз късо. bgg_red абсолютно подкрепям, който влезнал-влезнал, който не е - чака, иначе вероятноста да го издоят е голяма [/b]
                          Извинявам се, че се намесвам, може и не толкова компетентно, но
                          на ФОРЕКС-а нали се влиза и в двете посоки, тъй де к'во значение накъде духа вятъра, важното да издуе платната ти

Коментар

• [quote="SANDO"]
                            Първоначално изпратено от RedBot
                            Първоначално изпратено от SANDO
                            Хайде окачествете го тоз

Изглежда перфектно. Би ли го пуснал от 01.07.2008г
                            До колкото виждам работи без стопове , точно по мой вкус , но от средата на 2008 до края има доста тежки препятствия за такъв ММ при влизане в грешна посока.
                            това ми е задача номер 1,да мине от там.В мартингеил системите такива движения са смърт по особенно жесток начин.трябва си и късмет и доста по спокоен пазар
                            Какво е това жУвотно

Коментар

• Дано EUR/USD направи по големичка корекция на север, че да се включа и аз късо. bgg_red абсолютно подкрепям, който влезнал-влезнал, който не е - чака, иначе вероятноста да го издоят е голяма [/b]

Коментар

• [quote="RedBot"]
                                Първоначално изпратено от SANDO
                                Хайде окачествете го тоз

Изглежда перфектно. Би ли го пуснал от 01.07.2008г
                                До колкото виждам работи без стопове , точно по мой вкус , но от средата на 2008 до края има доста тежки препятствия за такъв ММ при влизане в грешна посока.
                                това ми е задача номер 1,да мине от там.В мартингеил системите такива движения са смърт по особенно жесток начин.трябва си и късмет и доста по спокоен пазар
                                Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Working...
                                X