зарежда се за нещо ОГРООООООМНООООООО
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Иухааааааа,че ми дойде отвътре ама ....хехехе
Комшиите ще ме помислят за побъркан
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнениеаз къса съм я пуснал от 1.2520 с цел 1.2460 ама се закучи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЗабележете импулса при паунда , макар че не очаквам днес да се случи нещо кой знае колко интересно , да не забравяме все пак че месечният бар при евро/долар е все още на положителна територия и като нищо може да изконсумират някой евентуален слух за срещата в четвъртък като го добутат до 1.2700 за да финтират предвид очакващото се намаление на лихвите от ЕЦБ в началото на юли и след това вече спокойно да се топнем под 1.1875 може би до 1.1600 .
Коментар
-
Забележете импулса при паунда , макар че не очаквам днес да се случи нещо кой знае колко интересно , да не забравяме все пак че месечният бар при евро/долар е все още на положителна територия и като нищо може да изконсумират някой евентуален слух за срещата в четвъртък като го добутат до 1.2700 за да финтират предвид очакващото се намаление на лихвите от ЕЦБ в началото на юли и след това вече спокойно да се топнем под 1.1875 може би до 1.1600 .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениеИма леко преимущество на мечките имам къса от 1.2496
Коментар
-
Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнениемного се опъва еврото, ще си заформим рейнджНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеВеднага да затваряш,че чакам 1,24
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеВеднага да затваряш,че чакам 1,24Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеАз съм къс, за нагоре е.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар