IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като се замислих ,доста хора и животни изчезнаха от форума за близката една година

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
      Явно търсиш някакво признание Мисля, че с по-долният си пост ти отговарям на въпроса
      Малко ми е късно да търся признание. Никога не съм наричал графиките на ГоДим чаршафи, модерни картини или каквото и да било. Бъркаш ме с някой друг.Уважавам всеки който пише аргументирано във форума, дори и да даде грешна прогноза.
      ако търсиш графиките на ГоДим ето:
      http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...p=39638#p39638
      П.П. На човека му писна от лаладжий и смени форума.
      Last edited by 4un4o; 21.03.2012, 17:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Ими задавал ли си си въпроса Аз какво полезно съм написал тук?
        Явно търсиш някакво признание Мисля, че с по-долният си пост ти отговарям на въпроса

Коментар

Хайде пак с баданарката
          Ти глава имаш ли на раменете бре човеко. И ако имаш за какво ти е? Сайтовете са пълни с информация. Чети и мисли. Ако чакаш някой тук да ти направи търговията по добре се откажи.
          Чунчо, прав си - информация много и навсякъде, само че форума е затова - всеки да изказва мнение, без значение обосновано или не, негово или чуждо. Ако не ти харесва нещо - просто не го чети. Нямам нищо против - "ПРОДАЙ НА 1.3232 - ЦЕЛ 1.20" (тайминг от мене - 05.05.), просто казвам, че аз не намирам нищо полезно в тази тема, иначе всеки да си пиши каквото си иска - някои въобще не ги чета - направо ги прескачам. Търговията, а и не само, всеки си я прави както си знае. На мен са ми интересни мненията и вижданията на другите хора, дори и да противоречат на разбиранията ми. Примерно "чаршафите", както ги наричаш, на GoDim също ми бяха полезни, дори и да мисля, че чертаенето на линиики по графики , не може да предскаже почти нищо. Но забележи - казвам - "чаршафите" НА GoDim - неговите, които той поства.

Коментар

• Абе важното е, че позицията все още е жива... А който е жив може да се бори до последен дъх!
            Custodite sortem vestram

Коментар

всеки има право да си общува на каквото си ниво иска просто казвам , че в този си вид, аз не намирам почти нищо полезно в темата.
              Ими задавал ли си си въпроса Аз какво полезно съм написал тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                ЕЙ голяма работа сте!
                Та нали за това е форума за споделяне на мнения и възгледи.Една и съща информация може по различен начин да се тълкува.
                А за самата търговия всеки си преценява как да постъпи,никой няма да натиска копчетата на клавиатурата вместо теб .
                Не се заяждам ,а споделям
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                  жаргонни коментарии когато няма време да се впускат в обяснения и останалите у4асници тук знаят прекрасно какво зна4и една такава дума....общуване на висшо ниво
                  всеки има право да си общува на каквото си ниво иска просто казвам , че в този си вид, аз не намирам почти нищо полезно в темата.

Коментар

Хайде пак с баданарката
                    Ти глава имаш ли на раменете бре човеко. И ако имаш за какво ти е? Сайтовете са пълни с информация. Чети и мисли. Ако чакаш някой тук да ти направи търговията по добре се откажи.
                    ЕЙ голяма работа сте!
                    Та нали за това е форума за споделяне на мнения и възгледи.Една и съща информация може по различен начин да се тълкува.
                    А за самата търговия всеки си преценява как да постъпи,никой няма да натиска копчетата на клавиатурата вместо теб .
                    Не се заяждам ,а споделям

Коментар

• Джордж пак засра пейзажа в страната на кабела - егати слабия бюджет
                      А бех на 20 пипса да си зема парите... но така става като спиш до обяд
                      Custodite sortem vestram

Коментар

Аноне, на мен лично ми липсват твоите коментари тук. Хубаво е да може да прочете повече мнения за случващите се неща. В момента трудно се намира в темата смислено мнение (за едни грешно, за други вярно, но поне да има някаква идея, мисъл, логика). Сега е - слагай ските, хванахме асансьора, наточете сабите, сбъркан букворед и произволно хвърчащи цифри на хазартно настроени "екстарсенси". Много рядко някой изказва мнение или предположение за фундамента и почти, да не кажа въобще, не се коментират случващите се неща.
                        Хайде пак с баданарката

Коментар

• Както от 32.70 казах импулса има силна нисходяшта конфигорациа
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Oчаквам да видя 32 и 31.40 за деня
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Аноне, на мен лично ми липсват твоите коментари тук. Хубаво е да може да прочете повече мнения за случващите се неща. В момента трудно се намира в темата смислено мнение (за едни грешно, за други вярно, но поне да има някаква идея, мисъл, логика). Сега е - слагай ските, хванахме асансьора, наточете сабите, сбъркан букворед и произволно хвърчащи цифри на хазартно настроени "екстарсенси". Много рядко някой изказва мнение или предположение за фундамента и почти, да не кажа въобще, не се коментират случващите се неща.
                              жаргонни коментарии когато няма време да се впускат в обяснения и останалите у4асници тук знаят прекрасно какво зна4и една такава дума....общуване на висшо ниво
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Не е ли малко хазартно?
                                ми ако е скалпер това ве4е са му 6 пипона
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X