Като се замислих ,доста хора и животни изчезнаха от форума за близката една година
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеЯвно търсиш някакво признание Мисля, че с по-долният си пост ти отговарям на въпроса
ако търсиш графиките на ГоДим ето:
http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...p=39638#p39638
П.П. На човека му писна от лаладжий и смени форума.Last edited by 4un4o; 21.03.2012, 17:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИми задавал ли си си въпроса Аз какво полезно съм написал тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеХайде пак с баданарката
Ти глава имаш ли на раменете бре човеко. И ако имаш за какво ти е? Сайтовете са пълни с информация. Чети и мисли. Ако чакаш някой тук да ти направи търговията по добре се откажи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениевсеки има право да си общува на каквото си ниво иска просто казвам , че в този си вид, аз не намирам почти нищо полезно в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеЕЙ голяма работа сте!
Та нали за това е форума за споделяне на мнения и възгледи.Една и съща информация може по различен начин да се тълкува.
А за самата търговия всеки си преценява как да постъпи,никой няма да натиска копчетата на клавиатурата вместо теб .
Не се заяждам ,а споделям
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениежаргонни коментарии когато няма време да се впускат в обяснения и останалите у4асници тук знаят прекрасно какво зна4и една такава дума....общуване на висшо ниво
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеХайде пак с баданарката
Ти глава имаш ли на раменете бре човеко. И ако имаш за какво ти е? Сайтовете са пълни с информация. Чети и мисли. Ако чакаш някой тук да ти направи търговията по добре се откажи.
Та нали за това е форума за споделяне на мнения и възгледи.Една и съща информация може по различен начин да се тълкува.
А за самата търговия всеки си преценява как да постъпи,никой няма да натиска копчетата на клавиатурата вместо теб .
Не се заяждам ,а споделям
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеАноне, на мен лично ми липсват твоите коментари тук. Хубаво е да може да прочете повече мнения за случващите се неща. В момента трудно се намира в темата смислено мнение (за едни грешно, за други вярно, но поне да има някаква идея, мисъл, логика). Сега е - слагай ските, хванахме асансьора, наточете сабите, сбъркан букворед и произволно хвърчащи цифри на хазартно настроени "екстарсенси". Много рядко някой изказва мнение или предположение за фундамента и почти, да не кажа въобще, не се коментират случващите се неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеАноне, на мен лично ми липсват твоите коментари тук. Хубаво е да може да прочете повече мнения за случващите се неща. В момента трудно се намира в темата смислено мнение (за едни грешно, за други вярно, но поне да има някаква идея, мисъл, логика). Сега е - слагай ските, хванахме асансьора, наточете сабите, сбъркан букворед и произволно хвърчащи цифри на хазартно настроени "екстарсенси". Много рядко някой изказва мнение или предположение за фундамента и почти, да не кажа въобще, не се коментират случващите се неща.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНе е ли малко хазартно?молим?айде нема нужда
Коментар
Коментар