IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
    Според доклада на американското Министерство на енергетиката от сряда, търсенето на горива в САЩ през последната седмица бележи спад от 4.8%, достигайки 17.7 млн. барела дневно. Търсенето бележи спад от цели 8.5% за същия период през изминалата година. Търсенето на бензин е намаляло с 0.4%, достигайки 8.38 млн. барела дневно, което е и със 7.7% по-малко за същия период година по-рано.

В изявление от вчерашния ден, американският президент Барак Обама заяви, че неговата администрация ще подкрепи допълнителното производство на петрол в страната.

Министърът на външните работи на Южна Африка заяви, че страната намалява вноса на ирански петрол, за да се избегне налагането на международни санкции.
    Най-голямата икономика на африканския континент разчита в голяма степен на иранския петрол, който се явява 29% от целия внос на черно злато. Основните рафинерии в страната се опитват да диверсифицират доставките си, търсейки източници извън страните от Близкия изток.

Пазарите в ЕС и особено този в Китай са ключови за търсенето на суровината. Бързите и постоянни темпове, с които растеше китайската икономика през последните две десетилетия са на път да се редуцират.

No comment
    Нещата вървят натам, че скоро САЩ ще станат и нетен износител на копчета, ципове и сутиени, но "умните" глави в Европа и Азия все още не го разбират това.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
      Според доклада на американското Министерство на енергетиката от сряда, търсенето на горива в САЩ през последната седмица бележи спад от 4.8%, достигайки 17.7 млн. барела дневно. Търсенето бележи спад от цели 8.5% за същия период през изминалата година. Търсенето на бензин е намаляло с 0.4%, достигайки 8.38 млн. барела дневно, което е и със 7.7% по-малко за същия период година по-рано.
      Защо ли вчера Обама обеща да ускори строителството на нефтопровод от Канада чак до Тексас?

TransCanada Corp. plans to begin building the southern segment of its Keystone XL oil pipeline to refineries on the Texas coast even as its proposal for the northern leg, which would connect with Canada’s oil sands, remains in limbo after the administration put off approval until after the election.
      http://www.businessweek.com/news/201...eystone-debate
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Мдааа, а ето реалността:

U.S. A Net Gas Exporter For First Time In Decades

The U.S. has become a net exporter of gasoline for the first time in fifty years. Thanks to rising production at refineries and declining demand, the United States exported more gasoline than it imported in December. The unusual development reflects the segmented U.S. energy market — the East Coast needs to import gas while the Midwest produces a surplus.

В изявление от вчерашния ден, американският президент Барак Обама заяви, че неговата администрация ще подкрепи допълнителното производство на петрол в страната.

Министърът на външните работи на Южна Африка заяви, че страната намалява вноса на ирански петрол, за да се избегне налагането на международни санкции.
        Най-голямата икономика на африканския континент разчита в голяма степен на иранския петрол, който се явява 29% от целия внос на черно злато. Основните рафинерии в страната се опитват да диверсифицират доставките си, търсейки източници извън страните от Близкия изток.

Пазарите в ЕС и особено този в Китай са ключови за търсенето на суровината. Бързите и постоянни темпове, с които растеше китайската икономика през последните две десетилетия са на път да се редуцират.

No comment

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
          Стига с тези "глави с рамена" ! Немога да разбера защо всеки след 1 седмично бъцкане на ДЕМО започва да говори за "глава с рамене" ?
          Имахме перфектно А-В-С в 4ч. и дневна от 1.3480 до 1.3030 и сега отново нагоре.
          Пешка рабтата май стана АБВГЗ

Коментар

• 12:53. Европйските индекси преминаха в негативна територия. На път са да регистрират най-големия седмичен спад от началото на годината

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Ако някой не пусне някоя партенка я за Гърция ,я за Ирландия и Т.Н.
              Злобниют, тази партенка излезе вярна. Хайде още един фалит

Коментар

• 12:49. Пазарни слухове, че Португалия ще има нужда в скоро време от нова финансова помощ

12:40. Кметствата на Португалия се сблъскват с фалит в размер на 9 млрд. евро, при условие, че правителството не предостави спешна финансова помощ
                Хе-хе-хе!
                В боба в боба е разковничето!

Коментар

• аз също чакам и нямам отворени..ако има добрва възможност бих отворил поръ4ка за скалп...но по скоро ще съм настрана за останалата част от деня
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                    ама до там са много пипони грехота е да ги изпуснеш
                    или да си ги спестиш като загуба по точно
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      Аз затуй ТАТОвото не търгувам в момента и гледам кат мишка в брашно и чакам да му стане ясно на дека ще оди пазаря .Сложил съм ордери за дълги на 3495 и за къси на 2995
                      ама до там са много пипони грехота е да ги изпуснеш
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                        А пробие ли 2974 ще оди на 1.25
                        Аз затуй ТАТОвото не търгувам в момента и гледам кат мишка в брашно и чакам да му стане ясно на дека ще оди пазаря .Сложил съм ордери за дълги на 3495 и за къси на 2995
                        щот в момента между тея нива си е чист хазарт да търгуваш
                        Last edited by ТАТО; 23.03.2012, 13:29.
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Пробие ли 1.33 на 4 часа има обърната глава с рамене с таргет 1.36
                          А пробие ли 2974 ще оди на 1.25

Коментар

• аз си мисля,че дългите ще вземат превес, даже от вчера имах дълги в кабела и преди малко добавих за нагоре, таргета нейде към 1,60/1,6050 съм го замислил

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                              майй дългите бяха до тука
                              Пробие ли 1.33 на 4 часа има обърната глава с рамене с таргет 1.36

Коментар

• майй дългите бяха до тука
                                Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Да не си се объркал нещо??/ Тук пак едни чукчета ,тесли и мотики се образуваха на 1 час.?????

Коментар

Working...
                                X