пак грешка. явно не са 900 млрд(фък блумбърг). а са 800 или 700 според различните източници. при тези цифри си оставаме в реиндж 20-30 пипса
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеРеде,днеска е ден на майстора и си му прилича да запразним по-рано,но е и край на месец и тримесечие и все ми се струва,че ще има солидни движения до довечера и може да се изкара некой лев.
Тя моита позиция от сабале си седи
и не иска ни вода ни ляб
Ходих сега напълних една голяма
торба марули. репики, лук, лимони
Та да няма да се излагаме яЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
излизат предварителни индикации , че ще бъде взето решение за 900 млрд.май пак нема да позная че, днеска нема да се вземе решение…
както и да е. това означава да прескочим върха от 3377 където беше отиграно решение за 700-800 млрд. според мен са подходящи дълги слез 15:30 с таргет поне 3385 ….
още един довод за дългите е че, Рибини каза да скъсяваме
Коментар
-
Тоя Рубини винаги съм го подозирал,че се е нагълтал яко с къси Е/Д и ето най-после изплю камъчето:
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...dolara,132401/
Реде,днеска е ден на майстора и си му прилича да запразним по-рано,но е и край на месец и тримесечие и все ми се струва,че ще има солидни движения до довечера и може да се изкара некой лев.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеТЦ
американчетата затвориха снощи около 1.33
значи около 1.33 трябва да е като цъфнат
ама с тоя петък.не се знае ,знае ли се
повече от 100 гладни ЛИСИЦИ
съм сложил лимита на 1,32999
П.П>Де сте бря??????????
Май всичкото трейдър запразни от обядLast edited by REDA; 30.03.2012, 15:29.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеПАЗАРА ще вЪ РАЗКУЛАЧИ !!!
американчетата затвориха снощи около 1.33
значи около 1.33 трябва да е като цъфнат
ама с тоя петък.не се знае ,знае ли сеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеима РЕДЕ имаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеИма ли още дълги???
Вече съм затворил 2/3 от позициите и сега чакам за ощеДеградацията - висша форма на градация
Коментар
Коментар