IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    Ами - другата седмица ще тестваме пак връхчетата... $/Y 84+ ; fr/Y 92+ и т.н.... И нищо чудно и да ги подминем...

Никей ще си тества пробива при двойния връх при 10200 (грубо) и ще отпраши към нивата от преди земетресението...

А този процес ще е още по-силен, ако и борсите в САЩ и Европа устискат тези нива поне до католическия великден...
    Отслабването на йената е супер за Никей?
    ааа грешно съм прочел, видях "от земетресението" и се зачудих.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
      спокойно
      тука давам само дългосрочни прогнози - от тях нищо не можеш да спе4елиш специално ти
      за краткосрочни можеш да сънуваш само ве4е
      Много си прозрачен мноооогоо. Прочете няколко поста на Анон и ти дойде кураж, да даваш дългосрочни прогнози. Професор Рубини обаче е на друго мнение.

07:57. Проф. Рубини заяви, че еуфорията от дългосрочното финансиране на ЕЦБ (LTRO) е прекалена. Гърция ще преструктурира дълга си и ще напусне еврозоната към 2014 г. Португалия ще я последва през следващата година. Link

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        Последствия?????
        Ами - другата седмица ще тестваме пак връхчетата... $/Y 84+ ; fr/Y 92+ и т.н.... И нищо чудно и да ги подминем...

Никей ще си тества пробива при двойния връх при 10200 (грубо) и ще отпраши към нивата от преди земетресението...

А този процес ще е още по-силен, ако и борсите в САЩ и Европа устискат тези нива поне до католическия великден...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
          Репатрирането на йени, май е приключило...
          Последствия?????
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            РЕДЕ
            глей ки тия двамата кво се правят
            голям мерак си имат
            чунчо ,нал щеше да олабваш .кво се захапа сега
            Този целият месец съм на тръстиката!

Коментар

• Maй скоро Швейцарковците ще влязат в историята... Мисля си, че ако ШЦБ не се намеси ефективно - 1.20 ще остане в историята... като максима! Назидателна за централните банки....

Коментар

• РЕДЕ
                глей ки тия двамата кво се правят
                голям мерак си имат
                чунчо ,нал щеше да олабваш .кво се захапа сега
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Тъй като гледам отдавна си изпаднал в цун цванг.
                  спокойно
                  тука давам само дългосрочни прогнози - от тях нищо не можеш да спе4елиш специално ти
                  за краткосрочни можеш да сънуваш само ве4е

Коментар

брей много си умен, току що ми даде шах а аз съм толкова изненадан

но така е като дрема - сложил си си мозък за аватар, а аз 4ак сега го забелязвам
                    Тъй като гледам отдавна си изпаднал в цун цванг.

Коментар

• Репатрирането на йени, май е приключило...

Коментар

Спокойни мъдете. Нямам такива мераци! Плюс това може някой да даде контра аргументи и да се обсъдят нещата от различни гледни точки!
                        брей много си умен, току що ми даде шах а аз съм толкова изненадан

но така е като дрема - сложил си си мозък за аватар, а 4ак сега го забелязвам
                        Last edited by zloblivi_podritvaniq; 30.03.2012, 21:07.

Коментар

не ме срам а ме страх да не сгреша
                          защото тогава ще ме набърляш така както само ти можеш
                          Спокойни мъдете. Нямам такива мераци! Плюс това може някой да даде контра аргументи и да се обсъдят нещата от различни гледни точки!

Коментар

Там басейна е много малък. иначе е кажи речи извън града и е спокойно.
                            Селект е до тях, ако им е малък

Коментар

Кажи де защо се срамуваш?
                              не ме срам а ме страх да не сгреша
                              защото тогава ще ме набърляш така както само ти можеш

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Той на 13 бре Ще ходят в Камена
                                Там басейна е много малък. иначе е кажи речи извън града и е спокойно.

Коментар

Working...
                                X