IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
    Добър ден
    Ква е тази тишина
    Да не сте скъсили ?
    Тц,но се каня.Само не знам когаНо моментът за резване на зелката на еврото е близо,например от 3359
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Добър ден
      Ква е тази тишина
      Да не сте скъсили ?
      Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Там още по-тлъста мръвкатаНе търгувам друго освен Е/Д,но май трябва да я изоставям тая двойка,прекалено много политика в нея.Да взема да се насоча към йената,тя не може да поскъпва до безкрайност.Ти какво ще ми препоръчаш?
        Йената по принцип си е за купуване,но при нея си забелязал какви неща се случват за 2-3 часа. Не знам дали ще я търгуваш ,но си остави ако желаеш една поръчка за покупка на ниво 79,50 и то спрямо долара и гледай мача

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
          Пенчев а гапа на aud/usd
          Там още по-тлъста мръвкатаНе търгувам друго освен Е/Д,но май трябва да я изоставям тая двойка,прекалено много политика в нея.Да взема да се насоча към йената,тя не може да поскъпва до безкрайност.Ти какво ще ми препоръчаш?
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Добро утро!
            Снощи не ми се спеше и викам чакай да видя пазаря какво прави и... а,гап на Е/Д,айде една къса с лимит 3333 и лягам.Таз сутрин ставам и гледам-ха,30 пипоняка у чуваля.
            Ийзи мъни!Те това е бизнес,братче,докато спиш,парите ти работят за тебе!
            Успешен ден!

http://www.youtube.com/watch?v=EVG80vqVfSA
            Пенчев а гапа на aud/usd

Коментар

• Добро утро!
              В азиатско тихо-океанския регион -совите не са ,това което са!
              Само тези са, това което са http://www.youtube.com/watch?v=TziyOcb96q0

Коментар

• Добро утро!
                Снощи не ми се спеше и викам чакай да видя пазаря какво прави и... а,гап на Е/Д,айде една къса с лимит 3333 и лягам.Таз сутрин ставам и гледам-ха,30 пипоняка у чуваля.
                Ийзи мъни!Те това е бизнес,братче,докато спиш,парите ти работят за тебе!
                Успешен ден!

http://www.youtube.com/watch?v=-IzQW...eature=related
                Last edited by Пенчев; 02.04.2012, 10:06.
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Поздравче с трейдърска класика. http://www.youtube.com/watch?v=tjYPOBwPGpQ
                  На този трак колко пипове са минали...
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Добър вечер! Къде сте бря? Темата на втора страница отидЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      то това наистина много се заиграло.сега го погледнах.не съм го поглеждал от месеци
                      1.2037
                      стоне колда и мамун бяха по швейцареца.вий що не обаждате ей
                      аз изоставих франка мисля 4е няма да видим шип нагоре защото това озна4ава шнб да подари много милиони на спекулантите..по скоро може би ще се двиижи едвам едвам около 1,20000
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнение
                        Да, ама не

шорт пут = лонг спот + шорт кол

Първоаприлски я карате

Коментар

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
                          Ако си къс в пут опция, това е равнозначно да си дълъг в кол, което означава, че интереса ти е валутата да поскъпва, а не да поевтинява
                          Да, ама не

шорт пут = лонг спот + шорт кол
                          Institution: FBI Correctional Facility
                          Jurisdiction: Unknown

Коментар

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
                            Ако си къс в пут опция, това е равнозначно да си дълъг в кол, което означава, че интереса ти е валутата да поскъпва, а не да поевтинява
                            Точно така е!Само че имам стоп ордер на спота на 1.1950 ,очаквам при изпълнение силно поевтиняване с няколко фигури.А иначе дали ще поскъпва или ще седи на тези нива валутата ми е все едно,тя опцията ще се обезцени до падежа.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Еееее, още един. Когато ШОРТИШ пут или кол ТИ СИ ПРОДАВАЧА
                              Точно така... моя е грешката купувача на пута исках да кажа... ма кой ли шъ купи путове под 1.20 ако нема нещо изнапредвид!
                              Institution: FBI Correctional Facility
                              Jurisdiction: Unknown

Коментар

• Еееее, още един. Когато ШОРТИШ пут или кол ТИ СИ ПРОДАВАЧА

Коментар

Working...
                                X