Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеДа
Отидох на работа декември за 1 месец с отворвени позиции без да ги стопанисвам
Резултата беше пагубен
Сега като имам отворени позиции не мърдам от компа и съм си сложил платформа и на GSMа
Като вида печалба прибирам малко но на сигурно
Оставиш ли позиция за повече от 2 дена преко сили вече си инвеститор опа балък
баламурник съм казваш
що така мислиш, фичеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеА къде сбъркахме !!!
Направи ли си извод ????
Отидох на работа декември за 1 месец с отворвени позиции без да ги стопанисвам
Резултата беше пагубен
Сега като имам отворени позиции не мърдам от компа и съм си сложил платформа и на GSMа
Като вида печалба прибирам малко но на сигурно
Оставиш ли позиция за повече от 2 дена преко сили вече си инвеститор опа балъкДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеСпоко REDE от 6.10.2011 се опитвам да занула реалния си акаунт и почти успях но не стана
Сега от 2 месеца се боря да го възтановя напълно и почти съм успял
Направи ли си извод ????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеFi4eto чадо,
това твойто си е направо безотговорно !!!!
Прилагайки изключително грешната практика
да не се слагат стопове на ДЕМО(не ти пука)
ще си изградиш напълна погрешна преценка
за търговията и ще занулиш 1-2-3 реални акаунта
и ще приключиш бързо бързо със заниманието.
Като се учиш на търговия на демо
поне се стреми да търгуваш все едно са реални!!!
То не е все едно де,,,,,,,,,,,,
Сега от 2 месеца се боря да го възтановя напълно и почти съм успялДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеНе търгувам с реални кинти от много време но малкото пъти в които съм ползвал стоп дълго съм се псувал
А за такива скалпове стопа е съвършената глупост
това твойто си е направо безотговорно !!!!
Прилагайки изключително грешната практика
да не се слагат стопове на ДЕМО(не ти пука)
ще си изградиш напълна погрешна преценка
за търговията и ще занулиш 1-2-3 реални акаунта
и ще приключиш бързо бързо със заниманието.
Като се учиш на търговия на демо
поне се стреми да търгуваш все едно са реални!!!
То не е все едно де,,,,,,,,,,,,Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеВерно ли при скалпиране не се слагат стопове ?
А стоповете на колко ги затваряме ?
А като се случи някой импулс и рязко станеш от плюс5 на минус 35 щото се правиш на тарикат тогава използват ли се вече стопове или чакаш маржин кола ?
А за такива скалпове стопа е съвършената глупостДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеЕ тва си е скалпиране и не се слагат стопове
Такива неща се цепат само ръчно
А стоповете на колко ги затваряме ?
А като се случи някой импулс и рязко станеш от плюс5 на минус 35 щото се правиш на тарикат тогава използват ли се вече стопове или чакаш маржин кола ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениесъвсем със - къс - .55
Такива неща се цепат само ръчноДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеда се оплача! скъсих от .65, sl .80 и ми удари стопа за 1 секунда преди да тръгне по пъзалката! късмет хмм...Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеда се оплача! скъсих от .65, sl .80 и ми удари стопа за 1 секунда преди да тръгне по пъзалката! късмет хмм...Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеТц,но се каня.Само не знам когаНо моментът за резване на зелката на еврото е близо,например от 3359
Влезнах на 3371 след като ретрейсна на 5 мин от горния канал на REDA .
Коментар
Коментар