IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Ай сиктир,цигания до шияСтопа на 0 на 3328,лимита на 3280 и се махам,щото вече не мога да понасям тази тъпня.
    споко мъката свърши
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
      Не се заигравай с EUR/CHF , че паритета е близо. Ако не паритет то 1.10 е сигурно.
      и аз смятам че нещо ще попречи на ШНБ да пусне прясно напечатани франкове за да удържи думата си спрямо ойрото -ама си нямам и идея какво е това нещо
      единствено имам идеята ако стане така че не удържат думата си ,като обяснение е че им се вижда скъпо ойрото за да го купуват срещу франкове на таз цена
      Last edited by ТАТО; 03.04.2012, 19:03.
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
        айде наздраве на форума с една мускатова рейнджовица / много ме кефи това , рейнджовица , може да я пусна в производство / Редко мойто мумче , мушмороче такова и на теб наздраве.
        НАКЪСВАЙ ДЕ !!!
        То само като накъсаш и все
        едно наздраве си ми казал
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          усещате ли как ШНБ с последни и неистови усилия едва едва крепи валутния си борд към ойрото ? което пък се отразява на eur/usd
          Не се заигравай с EUR/CHF , че паритета е близо. Ако не паритет то 1.10 е сигурно.

Коментар

• усещате ли как ШНБ с последни и неистови усилия едва едва крепи валутния си борд към ойрото ? което пък се отразява на eur/usd
            и май стана на 1,20314 двойно дънце с това преди няколко часа -ама смятам ще го развали
            Last edited by ТАТО; 03.04.2012, 18:47.
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• айде наздраве на форума с една мускатова рейнджовица / много ме кефи това , рейнджовица , може да я пусна в производство / Редко мойто мумче , мушмороче такова и на теб наздраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Бъш преди данните ле бре ?
                Боли го
                МОРЕПЛАВАТЕЛЯ се метна на ЯХТАТА
                и отплава в неизвестна за нас посока

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Ай сиктир,цигания до шияСтопа на 0 на 3328,лимита на 3280 и се махам,щото вече не мога да понасям тази тъпня.
                  Бъш преди данните ле бре ?
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ай сиктир,цигания до шияСтопа на 0 на 3328,лимита на 3280 и се махам,щото вече не мога да понасям тази тъпня.
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                      Едното е корекционна вълнова структура, а другото интуитивно наблюдение, базирано на времето, прекарано пред графиките. Но... нещо ми се губи смисъла на дебата.
                      Колега водя го само заради идеята
                      да се поразмърдаме, че секлетясахме
                      без движение от 10-на дни поне

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                        Ehhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,,,
                        Едното е БОЖЕСТВЕННА ПРОМИСЪЛ
                        другото е елементарни геометрични фигури.
                        Въх въхххх въххххх,,,,,,,,,, няма разлика
                        Едното е корекционна вълнова структура, а другото интуитивно наблюдение, базирано на времето, прекарано пред графиките. Но... нещо ми се губи смисъла на дебата.

Коментар

• Скъсихте ли,бре,лъвове балкански?Даже и не го изчакаха да пробва още един път на горната граница,ами юще на 3366 го цапардосаха по кухата манерка.Сега го спря МА200 на Н1,ама очаквам поне 3280,ако и тука не извъртят някой трик.
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                            Двете не се изключват. По- скоро различна гледна точка към един и същ проблем. Колкото до легендарното - факт е, че цената обича да цикли около него.
                            Ehhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,,,
                            Едното е БОЖЕСТВЕННА ПРОМИСЪЛ
                            другото е елементарни геометрични фигури.
                            Въх въхххх въххххх,,,,,,,,,, няма разлика

Коментар

• TATO(дръто) няма да е днес таз хава !!!!
                              Ще требе да стане нещо голямо за да
                              "изтървът" зоната 1,20.
                              Горното е вярно, ако швейцарското БНБ
                              има пари под 1,20 заложени !!!

Коментар

• рендж докато не го изкарат от канала-да може всички да скъсят,после отскок 1-2 фигури нагоре да пробие и другия канал-да може всички да удължат и след това свличане...

Коментар

Working...
                                X