Първоначално изпратено от Пенчев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеНе се заигравай с EUR/CHF , че паритета е близо. Ако не паритет то 1.10 е сигурно.
единствено имам идеята ако стане така че не удържат думата си ,като обяснение е че им се вижда скъпо ойрото за да го купуват срещу франкове на таз ценаLast edited by ТАТО; 03.04.2012, 19:03.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеайде наздраве на форума с една мускатова рейнджовица / много ме кефи това , рейнджовица , може да я пусна в производство / Редко мойто мумче , мушмороче такова и на теб наздраве.
То само като накъсаш и все
едно наздраве си ми казалЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеусещате ли как ШНБ с последни и неистови усилия едва едва крепи валутния си борд към ойрото ? което пък се отразява на eur/usd
Коментар
-
усещате ли как ШНБ с последни и неистови усилия едва едва крепи валутния си борд към ойрото ? което пък се отразява на eur/usd
и май стана на 1,20314 двойно дънце с това преди няколко часа -ама смятам ще го развалиLast edited by ТАТО; 03.04.2012, 18:47.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеБъш преди данните ле бре ?
МОРЕПЛАВАТЕЛЯ се метна на ЯХТАТА
и отплава в неизвестна за нас посокаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеАй сиктир,цигания до шияСтопа на 0 на 3328,лимита на 3280 и се махам,щото вече не мога да понасям тази тъпня.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеЕдното е корекционна вълнова структура, а другото интуитивно наблюдение, базирано на времето, прекарано пред графиките. Но... нещо ми се губи смисъла на дебата.
да се поразмърдаме, че секлетясахме
без движение от 10-на дни понеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеEhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,,,
Едното е БОЖЕСТВЕННА ПРОМИСЪЛ
другото е елементарни геометрични фигури.
Въх въхххх въххххх,,,,,,,,,, няма разлика
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеДвете не се изключват. По- скоро различна гледна точка към един и същ проблем. Колкото до легендарното - факт е, че цената обича да цикли около него.
Едното е БОЖЕСТВЕННА ПРОМИСЪЛ
другото е елементарни геометрични фигури.
Въх въхххх въххххх,,,,,,,,,, няма разликаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар