Първоначално изпратено от 6969
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеЕееееееехххххх хубаво си беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениепосещението в Кореком-а
си беше празник, малиии
кви шоколади и шок яйца имаше
понякога се шмугвах между
големите само да погледам малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениещо беше тваТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
посещението в Кореком-а
си беше празник, малиии
кви шоколади и шок яйца имаше
понякога се шмугвах между
големите само да погледам малко
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе то и разведени нямаше, безработни нямаше и все такива благинки.....
П.П. Имаше положителни неща, но те бяха следствие на "двуизмерния" живот, който водехме.
Децата си живееха най-добре. С това съм най-съгласен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе то и разведени нямаше, безработни нямаше и все такива благинки.....
П.П. Имаше положителни неща, но те бяха следствие на "двуизмерния" живот, който водехме.
Децата си живееха най-добре. С това съм най-съгласен.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеосвен това клошари нямаше и даже един челяк не съм видел да бърка в казаните
Децата си живееха най-добре. С това съм най-съгласен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеосвен това клошари нямаше и даже един челяк не съм видел да бърка в казаните
но събра и развъди безчет влашки мангали !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
освен това клошари нямаше и даже един челяк не съм видел да бърка в казаните
и някой ако си загубеше портфейла след два часа можеше да го намери в МВР с всичките пари в негоLast edited by ТАТО; 03.04.2012, 21:55.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеи за талавизор "Електрон" два месеца на опашката се спеше с записване денонощно
ама убуу си беше -никой хапартамента не си заключваше или най много ключа да беше под плачето пред вратата
То направо рампа щеше да им трябва на крадците, за да го изнесат от някоя къща.
А и Жигулите и Москвичите бяха проектирани така, че в багажника им да не влиза ТЕЛЕВИЗОР???!!! Електрон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеИ накрая който му писваше да чака си прехвърляше номера и вземаше ,,Московец".Но задължително дванайсетак.Изяждаше ладите на баира.
началото на 1991 и щях да съм голям газар.
Обаче не ДОЖИВЯХЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеА за Жигула се чакаше 15 години |
Коментар
Коментар