If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
М дам, сега аз като не търгувам ти си най-сериозния анти индикатор. Начи яко трябва да се скъсява.
фактите говорят друго а за късите съм сиурен вече ,че няма да ги бъдеоще днес ще има потвърждение на дългата идеядаже един от вариантите е от 11.00ч до 12.00 ч 1.3280
сега сериозно, 1.3500 и нагоре е много отчетливо намерение на графика 4 часа 3150 ,60 ......все по- малко вероятнодълъг съм от 3335 и легендарното е моето спасение
М дам, сега аз като не търгувам ти си най-сериозния анти индикатор. Начи яко трябва да се скъсява.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
сега сериозно, 1.3500 и нагоре е много отчетливо намерение на графика 4 часа 3150 ,60 ......все по- малко вероятнодълъг съм от 3335 и легендарното е моето спасение
ми нъл таковата......до пипс ги прогнозираше тва движения от по 180 пипона не беше ли достатъчно тва да станеш милионер за два месеца ?
не се знае още ,няма нищо сигурноза този вход прогноза не бях дал милионер няма да стана със сигурност от форекс, а от друго вече ми е малко късно абе 3500 ми е в главата и това е
не не съм и предвкусвам края на заниманията ми с форекса знае ли човек , може да резне в моята посока и така до следвашият път играя само с целият капитал и грешките се наказват без право на замяна
Коментар