Първоначално изпратено от @_@
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениедобро утро., в 7.55 започва изкачване до 3129.Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениефиче, махай дългите дорде е време
остава ми злато с което се боряДеградацията - висша форма на градацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ficheto Разгледай мнениеЕ/$ От тук на татък как го виждаш ?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ficheto Разгледай мнениеЕ/$ От тук на татък как го виждаш ?Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениецел на 30 мин 1678.50, което не е толкова далече,така че утре може би, едва ли не.Не търгувам друго освен Е/Д.ТУК СЪМ ПАС. Ако трябва да влезна бих купил с тази цел.Деградацията - висша форма на градацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ficheto Разгледай мнение1675 поне, ако може 1684Last edited by strannik; 15.03.2012, 21:33.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ficheto Разгледай мнение1675 поне, ако може 1684Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеколко ти трябва там интересно ми еДеградацията - висша форма на градацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ficheto Разгледай мнение
П.П. Остава да се оправя със златото.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеБАН ЩО????
Ко напрай бре МИСКИНИНО ????
Предполагам, че на модератора не му е понесло днешното ми настроениеДеградацията - висша форма на градацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ficheto Разгледай мнениеПовече от доволен съм
Но тиквестора ми сложи банн
П.П. Остава да се оправя със златото.
Ко напрай бре МИСКИНИНО ????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениевече доволен ли си, нали ти казах да държиш.
Но тиквестора ми сложи банн
П.П. Остава да се оправя със златото.Деградацията - висша форма на градацията!
Коментар
Коментар