добро утро
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениестранник,
аз обичам да преглеждам неактивните за мен пазари през уикенда, и трябва да ти кажа че тук еврото, ми изглежда много добре. Аз не съм търгувал валута от над 1 година ( да не кажа 2 ), но мисля да го търгувам следващата седмица.
Стоп около 1.3050, цел 1.36 +..
Успех на всички.
ПС Не знам какво значи да промениш вероятността от 0 до 0.1%... Или поне е доста комично. Ако знам едно нещо със сигурност от пазарите е че нищо не е 0%. Това е едно от малкото сигурни неща в пазара..Както и да е успех.Last edited by strannik; 25.03.2012, 08:07.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
странник,
аз обичам да преглеждам неактивните за мен пазари през уикенда, и трябва да ти кажа че тук еврото, ми изглежда много добре. Аз не съм търгувал валута от над 1 година ( да не кажа 2 ), но мисля да го търгувам следващата седмица.
Стоп около 1.3050, цел 1.36 +..
Успех на всички.
ПС Не знам какво значи да промениш вероятността от 0 до 0.1%... Или поне е доста комично. Ако знам едно нещо със сигурност от пазарите е че нищо не е 0%. Това е едно от малкото сигурни неща в пазара..Както и да е успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от spas1spas Разгледай мнениестранник, съжалявам, не ти станаха късите
къде са всички днес-на плаж ли ????
Пенчев къде си брато?
А инвеститорите къде са ?
Сам войн е войнLast edited by strannik; 23.03.2012, 19:17.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеНали ти казах 1.33
залъгвам го с кафе ама....
Коментар
-
2 часа графика показва възходящо движение над 3300, но само тя.Досега имаше три опита
за промяна.Ще допусна четвърти и влизам къс от 3200 с цел 3070 и стоп 3220, успех.
пп само 15 минутен 100 пипов бар посока юг може да ме приближи до целта ,разчитам на такъв .ако не доди може и да няма повече опити и ще трябва да се пробват дългите.Last edited by strannik; 23.03.2012, 06:16.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеВий само знаете да се заяждате-за нас Европа е Стария континент,ама за индианците това е Америка.Те там са си живяли от векове и изведнъж им се натрисат някакви пришълци.Е, откъде идват пришълците според туземците-естествено,че от някакъв си шибан и зафичен на майната си нов континент.
Спасе,кажи им!
Коментар
-
верно, само и вулкан трябва
да им подсигурят
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩот някой може да се сети каква работа да намерим на мангалитЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеМамун, що затвориха темата
за сярата, тез мискини
Коментар
-
Вий само знаете да се заяждате-за нас Европа е Стария континент,ама за индианците това е Америка.Те там са си живяли от векове и изведнъж им се натрисат някакви пришълци.Е, откъде идват пришълците според туземците-естествено,че от някакъв си шибан и зафичен на майната си нов континент.
Спасе,кажи им!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Мамун, що затвориха темата
за сярата, тез мискини
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКое е Стария континент?
Коментар
Коментар