IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Федералният резерв- машината за инфлация!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Бернанки е шеф на резерва преди Обама да стане президент.
    Съгласен съм, но Обама го назначи повторно... идеята ми беше, че правителството дърпа конците във ФЕД ....

all trader - пишеш глупости...

Коментар

• [QUOTE=all_trader2;1059205058]
      Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
      3. ФЕД е ЧАСТНА еврейска банка чиято печалбата на ФЕД НЕ ОТИВА в бюджета на Щатите а в ръцете на банкерите - евреи
      ........а оттам една немалка част се излива като манна небесна в държавата Израел, където почти никой от 6-милионното население не работи, нямат почти никакви заводи или суровини /единствено шлифоват кървави диаманти/, но това не им пречи да си живеят като арабски шейхове на гърба на целия свят. Но скоро ми се струва, че покрай изсипващите се от небето пари, ще зърнат поне няколко ирански ракети.

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
        Ами аз съм склонен да обяснявам поскъпването на суровините с това, че лесните находища вече са установени, а търсенето в Китай и Индия расте главоломно.
        За златото специално знаете какво е flight to safety... не виждам каква роля има печатането на долари, плюс това доларовият индекс расте, нали тъй?
        Плюс това Бернанке е назначен от Обама, не от ФЕД, а печалбата на ФЕД отива в бюджета на Щатите, не в джоба на ... брадатите евреи.

Плюс това до началото на 21 век цените на суровините спадат в цял свят, въпреки че ФЕД и fractional reserve system съществуват от 90 години преди това, а златно покритие няма от 30 години преди това...

Да разбирам, че евреите са се насочили към материалните активи през последните няколко години, а преди това са си кътали доларите? Ми що не правите и вие така?
        Бернанки е шеф на резерва преди Обама да стане президент.
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• [QUOTE=VP;1059205048]Ами аз съм склонен да обяснявам поскъпването на суровините с това, че лесните находища вече са установени, а търсенето в Китай и Индия расте главоломно.
          За златото специално знаете какво е flight to safety... не виждам каква роля има печатането на долари, плюс това доларовият индекс расте, нали тъй?
          Плюс това Бернанке е назначен от Обама, не от ФЕД, а печалбата на ФЕД отива в бюджета на Щатите, не в джоба на ... брадатите евреи.

Плюс това до началото на 21 век цените на суровините спадат в цял свят, въпреки че ФЕД и fractional reserve system съществуват от 90 години преди това, а златно покритие няма от 30 години преди това...
          [/QUOTE

1.цените на суровините растат защото ФЕД печата пари - когато една стока се търгува в долари и ФЕД напечата пари то ти трябвят повече долари да си купиш същата стока заради инфлацията - тоест не расте стоката а се обезценява валутата
          2.нищо не расте - доларът е загубил 96% от стойността си от 71-ва насам - какъв доларов индекс расте ????
          3. ФЕД е ЧАСТНА еврейска банка чиято печалбата на ФЕД НЕ ОТИВА в бюджета на Щатите а в ръцете на банкерите - евреи
          4. Президентът НЕ НАЗНАЧАВА шефа на ФЕД - той му се казва кой да бъде - ФЕД не сие отчита на никой за своята дейност - ФЕД е НАД американското правителство
          Last edited by all_trader2; 25.01.2012, 18:55.

Коментар

• Ами аз съм склонен да обяснявам поскъпването на суровините с това, че лесните находища вече са установени, а търсенето в Китай и Индия расте главоломно.

Да разбирам, че евреите са се насочили към материалните активи през последните няколко години, а преди това са си кътали доларите? Ми що не правите и вие така?

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
              аз ти казвам кой ръководи света - Бен Шалом Бернанке къв е???
              няма да съсипат нищо - те винаги са на печалба защото манипулират валутните курсове лихвените проценти и цената на златото
              плююс това не всички са евреи - но най едрите банкери са ЕВРЕИ!!!
              Така си е.
              И споменатият по-долу Барух е евреин, например.

Парите са все по-въображаема величина, докато материалните активи - не.
              Чрез своите машинации те обезценяват парите, но тези машинации ги правят собственици на все повече материални активи.
              Заедно с това те порочно превърнаха парите от само икономически инструмент във водещ икономически фактор, с което разрушават основната им функция на икономически инструмент, а с това - и световната икономика.

Парите сами по себе си не могат да се ядат, но с парични машинации много от тях яко се наяждат, без реално да създават нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                Предполагам, че повечето от посещаващите сайта са им известни статиите, които ще цитирам, но може и да има незапознати....та статиите са за тях:

1. Началото на "Империята на злото"
                2. Дългът
                3. Залеза на Империята
                Е и?!Да приемем,че всичко това,което си го изтипосъл тук е вярно.Кво предлагаш,да обявим война на хамериканците ли?!

Коментар

• А ти защо мислиш че съсипват собствените си мангизи - те имат злато вероятно

Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
                  Хубаво... за целите на спора да приемем, че Фед са частна банка, контролирана от брадати евреи, каквато реално не са (Бернанке е малко съмнителен де ...),
                  защо им е на тези евреи да съсипват света, държавата и най-вероятно собствените си мангизи?

Плюс това току що нарече анализите на Deutsche Bank пълни глупости. Смисъл явно имаш по-авторитетни източници...

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                    ....те винаги са на печалба защото манипулират валутните курсове лихвените проценти и цената на златото....
                    Абсолютно!!

Коментар

Хубаво... за целите на спора да приемем, че Фед са частна банка, контролирана от брадати евреи, каквато реално не са (Бернанке е малко съмнителен де ...),
                      защо им е на тези евреи да съсипват света, държавата и най-вероятно собствените си мангизи?

Плюс това току що нарече анализите на Deutsche Bank пълни глупости. Смисъл явно имаш по-авторитетни източници...
                      аз ти казвам кой ръководи света - Бен Шалом Бернанке къв е???
                      няма да съсипат нищо - те винаги са на печалба защото манипулират валутните курсове лихвените проценти и цената на златото
                      плююс това не всички са евреи - но най едрите банкери са ЕВРЕИ!!!
                      Last edited by all_trader2; 25.01.2012, 12:23.

Коментар

• Хубаво... за целите на спора да приемем, че Фед са частна банка, контролирана от брадати евреи, каквато реално не са (Бернанке е малко съмнителен де ...),

Коментар

не знам хора.... не че не вярвам, че има световна еврейска конспирация, но поне засега добре им се връзват нещата в Щатите, 100 години след това огромно престъпление... Само като видите списъка с топ 100 университети в света, ще видите, че и в близките 100 години пак ще са добре...

Понеже видях надолу пост за златотот и инфлацията... Наскоро Deutsche публикуваха на сайта си доклад с прогнози за 2012. Освен прогнозите на 1 страничка много добре обясняваха как златото не може да осигури никаква стабилност. Препоръчвам...
                          тотални глурости - ако златото не може да си осигури стабилнодт по времето на кризи не знам кое друго може
                          ФЕД - частна еврейска банка - по скоро циониска конторолирана от Ротшилд и СИЕ -те манипулират курсовета на валутите - не само на долара както и на златото
                          с ДОЛАРА Е СВЪРШЕНО а златото скоро ше го гледаме котирано на над 2500 $

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                            Нищо подобно! Инфлацията на долара, чиято стойност, както се оказва, към момента е 4 цента, започва от момента на....създаването на ФЕД!
                            чЕти статиите...това е направо потресаващо!

Самият Уилсън, след време се покайва за чудовищната грешка, която прави:

"Президентът Уилсън, притиснат от Бернард Барух, подписва Закона за Федералния резерв на 23 декември, 1913. Няколко години по късно Уилсън си променя мнението: “Аз съм най-нещастният човек. Несъзнателно сринах страната си. Една велика индустриална нация е зависима от кредитната система. А тази система е концентрирана в ръцете на шепа хора. Станахме една от най-лошо управляваните и манипулирани правителства в света. Това правителство вече не е на свободното мниение, убеждение и вот на мнозинството, а правителство на мнението и натиска на няколко човека.”
                            точно така е - причината за обезценяването на долара е махането на златния стандарт защото ако златния стнадарт не беше махнат ФЕД НЯМАШЕ ДА МОЖЕ ДАПЕЧАТА НЕКОНТРОЛИРУЕМО ПАРИ

Коментар

• обезпечението от 4 цента няма значение... важно е доверието, което хората имат в тези банкноти и колко те смятат, че струват...
                              Към днешна дата колкото 70 и нещо йени или колкото 0.70 и нещо евро или колкото баничка и половина...

Коментар

.... но поне засега добре им се връзват нещата в Щатите, 100 години след това огромно престъпление... Само като видите списъка с топ 100 университети в света, ще видите, че и в близките 100 години пак ще са добре...
                                връзват им се- на гърба на целия свят, печатайки хартийки на стойност 4 цента!

Коментар

Working...
                                X