Първоначално изпратено от all_trader2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
EUR/USD
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеS&P TO CUT FRANCE, AUSTRIA CREDIT RATINGS BY ONE NOTCH EACH - FINANCIAL TIMES REPORT
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗа сега си единственият, който потвърждава даунгрейд
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеслуховете зя даунгрейди сеу оказаха верни - някой хора и организации са знаели доста по- рано за това имайки предвид спада на еврото почнал преди близо 3 часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеаз поне НЕ РАЗБИРАМ защо става това което става - очевидно има некви задкулисни маневри
Коментар
-
Jason_Thorn Пробвай за курса тука
http://trader.benchmark.bg/bg_BG/analysis.php или
http://www.dukascopy.com/plugins/fxMarketWatch/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеМного просто нямам платформа там от където пиша, а същевременно имам достъп до инвестора. А днес инвестора не показва курса и така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе все се каня да те питам, как става така да пишеш в инвестора, а да не виждаш курсо?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеХм начи схемата с мамене на курса бачка, пуснах една дълга с плитък стоп сутринта то се полакомило да ме мацне ама поне за другите късите е готино.
1.2651Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеХм начи схемата с мамене на курса бачка, пуснах една дълга с плитък стоп сутринта то се полакомило да ме мацне ама поне за другите късите е готино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеможе
РАЗКОНСПЕРИРАН СИ !!!!
Ти обявил си я стачката още в
ранния следобед поне, без да
имаш никви реални поводи за това.
Щооооу??????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение1.2680
Хм начи схемата с мамене на курса бачка, пуснах една дълга с плитък стоп сутринта то се полакомило да ме мацне ама поне за другите късите е готино.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеМоже ли актуална котировка на Е/$ в моментаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар