IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е както разбираме, в случая е в печеливша позиция.
    Но почивка се взема и в обратната страна - справка - Еблев... след стоп-а го няма никакъв.

Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
    почивка според мен се взема когато си в печеливше състояние
    http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Кво се спичате толкова. Щатските индекси са само 1% надолу. Дакс също, еврото отнесе 200 пипа от сабалям ама и тва е нещо нормално напоследък. А вие взехте да чертаете апокалиптични картинки, че и жените почнахте да отказвате

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
        -512

Пич, това с отказването на девойките не е добре!
        Живота не е само пари...
        Вземи си малко брейк...
        почивка според мен се взема когато си в печеливше състояние
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Не ще да прескочи и 2680 и това си е!

Коментар

• На жена не се отказва, че после господ наказва
            Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• аз не виждам решение на кризата освен колапс на системата, война, налагане на нов ред (замислен от създателите на кризата), защо ли се опитват всячески да отслабят страните по света?било то икономически и политически и военно?нов световен ред
              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                да, прав си за съжаление... йената ми яде и сметката и нервите... И вече взех да си мисля, че е време да затварям кепенците форевър! Не си струва нервите тази простотия! Спечеленото са кървави пари....
                От всичко на света най-мразя хазарта! Но напоследък усещам, че поведението ме започнало да става такова като на зависим човек! Пулса се ускорява, адреналина се вдига при определени часове на деня... не мога да не погледна какво става по всичите фронтове... вечер заспивайки все индекси, валути и прочее шитове ми се привиждат.... рядко взех да излизам... че и често взех да отхвърлям "оферти" от дами...
                Просто не си струва ! ... да, сметката ми нараства полека -лека... но живота ми се е превърнал в извращение...
                От известно време редуцирам инструментите които търгувам... редуцирам и сделките, които правя....
                За съжаление имам няколко силно губещи позиции, които влача още от обучителните си години (без стоп и от мнооого отдавна) - които съм решил да затворя при нянакви по-разумни нива (че да не изглеждам в очите си като насрал се-капитулирал новобранец)... но корекция там така и не идва, мамка му! Но ще си чакам - поне на това се научих за 6-7 години!

изповед на един преуморен (и явно претъргувал) трейдър....

-512

Пич, това с отказването на девойките не е добре!
                Живота не е само пари...
                Вземи си малко брейк...

Коментар

да, прав си за съжаление... йената ми яде и сметката и нервите... И вече взех да си мисля, че е време да затварям кепенците форевър! Не си струва нервите тази простотия! Спечеленото са кървави пари....
                  От всичко на света най-мразя хазарта! Но напоследък усещам, че поведението ме започнало да става такова като на зависим човек! Пулса се ускорява, адреналина се вдига при определени часове на деня... не мога да не погледна какво става по всичите фронтове... вечер заспивайки все индекси, валути и прочее шитове ми се привиждат.... рядко взех да излизам... че и често взех да отхвърлям "оферти" от дами...
                  Просто не си струва ! ... да, сметката ми нараства полека -лека... но живота ми се е превърнал в извращение...
                  От известно време редуцирам инструментите които търгувам... редуцирам и сделките, които правя....
                  За съжаление имам няколко силно губещи позиции, които влача още от обучителните си години (без стоп и от мнооого отдавна) - които съм решил да затворя при нянакви по-разумни нива (че да не изглеждам в очите си като насрал се-капитулирал новобранец)... но корекция там така и не идва, мамка му! Но ще си чакам - поне на това се научих за 6-7 години!

+1
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Линк?
                    http://www.akmos.ru/analytics/news/

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                      ATILA чадо,
                      усещам , че май си се набълбукал,
                      но по-спокойно го карай, че здравето
                      требе да се пази !!!!
                      Днеска е петък - ден на МАЙСТОРА,
                      а даже е ПЕТЪК 13-ТИ,
                      така , че всичко е възможно.
                      Свиркай си
                      Аз в петък следобед обикновенно
                      СЕДИМ СИ И СИ МИСЛИМ

Last edited by ATILA; 13.01.2012, 18:26.

Коментар

Австрия вече хвръкна...
                        Линк?

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                          подкрепям много често напоследък търгувам по усещане а не по индикатори следя ги и тях но се губи логиката про4етох някъде в фабриката че рейтингите ще се решават към 20 ч бг време ако не е така някой да спомене реалното време

8pm GMT
                          9pm CET
                          3pm EST
                          блумбърг казаха 22:00 централно европейско...сметай

Коментар

Австрия вече хвръкна...
                            какво е станало в Австрия?
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Кредиторите на Гърция днес са напуснали преговорите в знак на несъгласие с исканото 50% намаление на дълга.
                              http://www.usatoday.com/money/world/...lks/52530542/1
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Баси, изродите правят каквото си поискат... Изпопробиха всичките технически нива - сега пък наобратно...
                                мамката му - аз вече почвам наистина да подкрепям данъка на Робин Худ... малоумщината става все по-голяма с всеки изминал ден...
                                контролират нивата така и нивата са обвързани с новините явно искат да държат еврото в рейндж и да не му позволяват да излиза от границите (вчера драги днес рейтингите)сега може да го подготвят за катерене ако не свалят рейтингите тоест да върне на нива около 2850
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X