Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеКато са противоположни, немаш грижа със зануляване.
Те се компенсират взаимно.
Като видиш, че отива в едната страна, затваряш печелившите, с което си вдигаш сметката, и чакаш останалите да им дойде времето. Междувременно играеш с останалите свободни пари.
Тава е идеята
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеКато са противоположни, немаш грижа със зануляване.
Като видиш, че отива в едната страна, затваряш печелившите, с което си вдигаш сметката, и чакаш останалите да им дойде времето. Междувременно играеш с останалите свободни пари.
Тава е идеята
Коментар
-
Те се компенсират взаимно.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеНе е един така са РИВАЛИ !!!!!
ГРЕШНОО ГРЕШШШНО, че чак ТЪПО !!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕдна по една почват да си признават насраните. Франция, Италия.....Наздраве!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Те се компенсират.
Тава е идеята
ГРЕШНОО ГРЕШШШНО, че чак ТЪПО !!!!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениечестно да си кажа, седя си и си мисля. Стопове не виждам, седя си и си мисля
организма ти неприсъща дейност !!!
Топи БАНАН в чашкатаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениечестно да си кажа, седя си и си мисля. Стопове не виждам, седя си и си мисля
Тава е идеятаLast edited by vmankov; 13.01.2012, 21:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеот КУРтово конаре към ДупницаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеИ то съзнателно и нарочно. Помисли...
залагаш и на черно и на червено..само да не дойде нулата
Коментар
-
Първоначално изпратено от BuyHUI Разгледай мнениена демо ли си?
В момента съм с 4 360 долара; започнах на 9-ти декември м.г. с 2 570.
Две години гледах и играх на демо.
Са флязох с реални, които обаче съм си казал - "е, и да ги загубя, светът не свършва". Но гледам да печеля, де.
В момента пробвам границата на оживяване, или дйет му викътйе - границата на "марджин кол".
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеИ то съзнателно и нарочно. Помисли...
Коментар
Коментар