"EUR 2bln option expiry in EUR/CHF is touted at 1.2100 for the shortly expiring NY cut (1500GMT)"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеколкото повече показваш че това което прогнозираш се случва толкова повече съпротива се появаватова е естествена реакция
трябват усилия и определени натрупвания за да може господата съмнеЮщих се и гордеЮщих се, да превъзмогнат това поведение
пп сега господа, ако за пореден път стане това което написах редно е грачещите да се извинятмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениепак съм сам с поредната случена случкаграчещите ги няма
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
странник кой и за какво требе да ти се извинява - наранен ли се чувствуваш
една песновка от мен
http://www.youtube.com/watch?v=RW9JX...&feature=shareThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеколкото повече показваш че това което прогнозираш се случва толкова повече съпротива се появаватова е естествена реакция
трябват усилия и определени натрупвания за да може господата съмнеЮщих се и гордеЮщих се, да превъзмогнат това поведение
пп сега господа, ако за пореден път стане това което написах редно е грачещите да се извинят
по проблема за Т.Н. ЕНТРОПИЯ,
прочети Борис и Аркадий СтругацкиЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениети не си от тяхкъде се буташ
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениесега ще оди нагоре
кви извинения.за каквокъде се буташ
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениевсичко е под контролцел на движението в момента2808 до 2812
ако го постигне и премине 2825 и обръща
МИ СЕГА
вече пипна 2808
ако са халюдинации би трябвало вие да виждате друго
маи виждате и вие като мен халюцинации
аиде бе чакам извиненията
Last edited by strannik; 18.01.2012, 10:06.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеАбе само аз ли чета между редовете или вие всички още спите???
Човека каза, че си спи... незнам как го изкарахте самамбул
Странник, нищо лично.правим си майтап малко за твоя сметка.чел съм ,че понасяшИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеАбе само аз ли чета между редовете или вие всички още спите???
Човека каза, че си спи... незнам как го изкарахте самамбултова е естествена реакция
пп сега господа, ако за пореден път стане това което написах редно е грачещите да се извинятLast edited by strannik; 18.01.2012, 09:55.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Абе само аз ли чета между редовете или вие всички още спите???
Човека каза, че си спи... незнам как го изкарахте самамбул
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТъй тъй и да добавя - почваш да получаваш халюцинации и повеке да си вярваш че пазаря требе да прави това което ти се привиждаУмната Странник
http://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
Коментар