IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добрутроо някой знае ли какво прави Еблю?къде е ?според мен ако има потенциял за неговите цели може да влезе дълъг ако евентуално направи лек спад надолу и това покачване не се окаже фалшиво.ако не друго поне да възвърне част от загубите
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
      като прмести в 6ч ще тръгне надолу
      На малките графики има някакъв нишан за корекция надолу! Глобално според мен ще корегира нагоре. Защо мисля така. Защото то беше тръгнало. Свалиха рейтингите и какво. за 1 ден отигра новината и пак отпраши нагоре., което ме кара да смятам ,че това му беше надолуто. Освен това затвори над последния връх в.1,2878 или това е нишан за обръщане на тренда поне докато не бие последното дъно.
      И още нещо; пробива на последния връх 1.2878 ще предизвика закриване на къси позиции.Който не е закрил навреме ще изчака да слезе надолу и ще обърне на дълги.
      Last edited by 4un4o; 20.01.2012, 06:31.

Коментар

• взме ли 2946 до 6.30 ще вземе и по късно 2877 и утре в пресата :срив на азиатските борси в момента мъчи да пробие за 4 път тапа каквито по рано проби на 3 пъти, а не трябваше, няма ли да му се напукат петите аи да се сурва
        Last edited by strannik; 20.01.2012, 06:17.
        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• като прмести в 6ч ще тръгне надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Гледай евро паунд. На 4 часа има глава с рамене. Бие ли 0.8380 може да направи голям ход нагоре.
            ок

Коментар

Гледай евро паунд. На 4 часа има глава с рамене. Бие ли 0.8380 може да направи голям ход нагоре.

Коментар

На 4 часа на 1.30 е кака МА200. Малкото дете като му кажеш не пипай печката ,че пари ,то не вярва и отива да пипне. после има рев.сълзи и сополи
                на Реда позицията за мен е изпълнена на 100 процента за което му свалям шапка ма ко да праим като боба така се извърта, аз на него разчитам
                Last edited by strannik; 20.01.2012, 05:49.

Коментар

аиде ще сложа пак стоп на 1.2975
                  На 4 часа на 1.30 е кака МА200. На малкото дете като му кажеш: Не пипай печката ,че пари! ,то не вярва и отива да пипне. После има рев.сълзи и сополи
                  Last edited by 4un4o; 20.01.2012, 05:43.

Коментар

П.П.Къси може да вземеш когато кака МА9 и кака ЕМА21 на 1 час се пресекат и при връщане към тях влизаш с плитък стоп над кака ЕМА21. Също и цената да е под кака МА504 на 1 час.
                    аиде ще сложа пак стоп на 1.2975

Коментар

Благодаря
                      П.П.Къси може да вземеш когато кака МА9 и кака ЕМА21 на 1 час се пресекат и при връщане към тях влизаш с плитък стоп над кака ЕМА21. Също и цената да е под кака МА504 на 1 час.

Коментар

Ето ти малко подкрепа за късите.
                        Следващият кръг за вливане на ликвидност вероятно ще струва $1 трлн. на Фед

и още малко: На дневна 3 зелени бара. последният затвори над кака ЕМА21
                        Проби низходящата трендлиния.
                        На часовата затвори вече няколко бара над кака МА 504(която на часова показва средната месечна цена) Възможна е корекция за тест на пробитата трендлиния отгоре, но ако Хамериканците обявят Q3 ще има Кутри влезе! Според мен брой 10 фигури нагоре от 1.26. За къси може да говорим когато падне нивото 1.28.(дневен бар затворил под 1.28)
                        Така мисля аз.
                        Не е препоръка за търговия.
                        Благодаря за 1.36 и нагоре също го писах вчера при положение че вземе дневната цел 1.2939 , няма да е изненада ,но на 30 мин а вече и на 1 час нещата се обръщат отново по същият начин както се обърнаха от дъното
                        Last edited by strannik; 20.01.2012, 05:30.

Коментар

видехя едно късо от 1.2960 със същият лимит от 2780захапал съм вече въдицата и ще го боря без стопда ти кажа ,че от 2850 до 2960 премина три пъти през непробиваеми съпротиви .явно голям късмет извади до тук не съм наблюдавал подобно нещо и затова си мисля ,че движението на север е чиста манипулация и няма да издържиднес е петък не е добър ден за игра като моита но поемам риска ако ще и марджин да видяпак повтарям това нагоре е риск поне за менти си доказал че си играч, явно виждаш нещо което ми убягва внимаваи все пак
                          ще се видим на 1.2780
                          ппписал съм по долу че 2939 беше цел на дневна знаех го има неща обаче, които без боба не ги виждаш на тях залагам
                          до лимитът ти има време стопът ти е на 2833 да видим
                          Ето ти малко подкрепа за късите.
                          Следващият кръг за вливане на ликвидност вероятно ще струва $1 трлн. на Фед

и още малко: На дневна 3 зелени бара. последният затвори над кака ЕМА21
                          Проби низходящата трендлиния.
                          На часовата затвори вече няколко бара над кака МА 504(която на часова показва средната месечна цена) Възможна е корекция за тест на пробитата трендлиния отгоре, но ако Хамериканците обявят Q3 ще има Кутри влезе! Според мен брой 10 фигури нагоре от 1.26. За къси може да говорим когато падне нивото 1.28.(дневен бар затворил под 1.28)
                          Така мисля аз.
                          Не е препоръка за търговия.
                          Last edited by 4un4o; 20.01.2012, 05:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                            Седи тука !!!
                            Седи тука да видиш как ще изгърми стопа !!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=53NipAprNQ4
                            видехя едно късо от 1.2960 със същият лимит от 2780захапал съм вече въдицата и ще го боря без стопда ти кажа ,че от 2850 до 2960 премина три пъти през непробиваеми съпротиви .явно голям късмет извади до тук не съм наблюдавал подобно нещо и затова си мисля ,че движението на север е чиста манипулация и няма да издържиднес е петък не е добър ден за игра като моита но поемам риска ако ще и марджин да видяпак повтарям това нагоре е риск поне за менти си доказал че си играч, явно виждаш нещо което ми убягва внимаваи все пак
                            ще се видим на 1.2780
                            ппписал съм по долу че 2939 беше цел на дневна знаех го има неща обаче, които без боба не ги виждаш на тях залагам
                            до лимитът ти има време стопът ти е на 2833 да видим
                            Last edited by strannik; 20.01.2012, 04:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                              кът не ти допадам тури си филтъра да не ме 4етеш и тва не е форум за правопис и вегетариянци ко само се дрънкате за глупости?тук е важна есенцията и се говори на жаргон и наш си език
                              те жените са за туй бря да ни поправят и да ни показват,къде грешим
                              що се впрягаш.усмихни се.явно си четена личност
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ааааа,ще смятам ,как не... ,просто ме притесни че доста стръмна се заформя и ако вземе утре че се върне и ще ни остави замислени
                                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X