IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
    погледнах го, на 30 минути е обърнал
    Според мен няма да прави дълбоки корекции и ще ти обясня твърдението си: До преди 3 дни много се говореше ,че нетната къса позиция била с нечувани размери. Сега всички които имат къси и не са ги затворили когато върна при рейтингите и са се надявали на нови дъна, чакат с нетърпение корекция за да обърнат платната. само,че голяма част от печалбите им вече са стопени, много от стоповете над 1.2878 изгърмяха и ако сега върнат тренда надолу. големите риби като Еблъо със 700 пипса стопове ще продадат късите и ще вземат дълги. Това сега е играта да не им се дава такава възможност докато не им изгърмят стоповете. затова връщане повече от 70 пипса не чакай.Не е препоръка.
    Last edited by 4un4o; 20.01.2012, 08:57.

Коментар

• само франка не мърда
      молим?айде нема нужда

Коментар

• Добро утро и от мен!
        До 4ч. нямаше джун джан, а то след това като гледам бая дискусия е имало.

Успешен ден на всички и много пари!
        http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Добрю ютрю

Пием КаВе и ПРОЦЕДИРАМ
          че моито 1,29888 го няма още
          чe там дебел лимит имам
          +++++++++++++++++++++++++++++++++
          На strannik чадото,му се чудя
          за непробиваемите съпротиви дето ги плямпа
          сигурно ги е видел от ЖЮВИЯ жювот
          дето има ДЪРВЕНИ ДЪРВА

Айде песновка !!!
          http://www.youtube.com/watch?v=AFc9g7IVyus
          Ей МАМУН ЧЪРЕН
          по нощите сабален броим ШЕБЕЦИ бря !!!

П>П>Обявят ли QE3, бръже на МИТИЧНОТО
          1,4444444444444444444444444444444444444
          Last edited by REDA; 20.01.2012, 08:13.
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            strannik,
            относно "боба" ... не се кахъри толкова.

В среда, оскъдна по отношение на нужната информация за взимането на рационално пазарно решение, ирационалните решения, многобройни наред, на пръв поглед описват случващото се . Илюзията която си изгражда спекуланта се базира на честотата на случайните събития, достатъчно на брой, за да изградят в „играча“ чувството за познаване , допълнително катализирано и от форумните изяви - доброто приемане от останалите „еднооки“ участници на познавателните способностите на по-упоритите гадатели. Допълнителен влияние оказва и естествено вродения - еволюционен стремеж на човека към опита му да обясни случващото се около него, с рационални доводи. Как виждаш стотици хиляди хора, търсещи някаква логика да стигнат до еднакво решение - това няма как да стане, значи се получава моето срещу твоето "рационално" решение". А ако стигнат до единно решение, мислиш, че пазара ще съществува. Пазара без надлъгването и от там обособяването на страните, не може да съществува .... а щом има две страни (пазарни участници) с коренно различна визия по отношение на случващото се, значи пазара е ирационален в своята си същност. Това което правиш ти е да търсиш решение на задача, изградена от ирационално условие .... то всъщност и аз това правя, но без да отдавам смисъл на разсъжденията си.

От опит знаеш (сигурно вече си установил), че гадаенето и правенето на пари са две различни неща. Защо става така.
            -----------------

Добрутро !
            http://www.youtube.com/watch?v=We5yvrcQy6M
            Благодаря за аргументираният наставлениясамо с едно не съм съгласен 100 процента , според мен в пазара не участват две, а три страни. Малко странно твъдение от моя страна но нали съм странникпомисли по този въпрос и ще видиш че ирационалното /не реално имагинерно и т.н. /условие го изграждат твоите двама участници а реалното решение го предоставя третият кои е тои мисля че се досещаш
            Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
              Де го видя т'ва дожи на 1 час?
              на такова ми мязаможе и да греша но няма да отворя късо
              молим?айде нема нужда

Коментар

• Добрутро! Кво прайте бе хора?? Аз си мислех, че аз страдам от старческо безсъние

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                  дожи на 1 час
                  Де го видя т'ва дожи на 1 час?

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                    Ако забелязваш обаче, тая голяма кака иска да завърта нагоре, и няма да е трудно да бъде преодоляна...
                    дожи на 1 час
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      На 4 часа на 1.30 е кака МА200
                      Ако забелязваш обаче, тая голяма кака иска да завърта нагоре, и няма да е трудно да бъде преодоляна...

Коментар

• strannik,
                        относно "боба" ... не се кахъри толкова.

В среда, оскъдна по отношение на нужната информация за взимането на рационално пазарно решение, ирационалните решения, многобройни наред, на пръв поглед описват случващото се . Илюзията която си изгражда спекуланта се базира на честотата на случайните събития, достатъчно на брой, за да изградят в „играча“ чувството за познаване , допълнително катализирано и от форумните изяви - доброто приемане от останалите „еднооки“ участници на познавателните способностите на по-упоритите гадатели. Допълнителен влияние оказва и естествено вродения - еволюционен стремеж на човека към опита му да обясни случващото се около него, с рационални доводи. Как виждаш стотици хиляди хора, търсещи някаква логика да стигнат до еднакво решение - това няма как да стане, значи се получава моето срещу твоето "рационално" решение". А ако стигнат до единно решение, мислиш, че пазара ще съществува. Пазара без надлъгването и от там обособяването на страните, не може да съществува .... а щом има две страни (пазарни участници) с коренно различна визия по отношение на случващото се, значи пазара е ирационален в своята си същност. Това което правиш ти е да търсиш решение на задача, изградена от ирационално условие .... то всъщност и аз това правя, но без да отдавам смисъл на разсъжденията си.

От опит знаеш (сигурно вече си установил), че гадаенето и правенето на пари са две различни неща. Защо става така.
                        -----------------

Добрутро !
                        http://www.youtube.com/watch?v=We5yvrcQy6M
                        Last edited by anonimen komardjia; 20.01.2012, 07:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                          спада от 1.4250 се осъществява по модел на дневна, които още не е нарушен . нива на затваряне на дневна над 2985 го разрушават.така че си заслужава да се пробват къси в последният момент какъвто е сегашният
                          мен ми се види много силно движение нагоре и незнам колко е удачно за късите цяла нощ рейндж 8-9 пипа и снощи до последно го помпаха и не позволиха да спадне.най-добре да изчакаме до към 10-11 часа
                          молим?айде нема нужда

Коментар

Гледай евро паунд. На 4 часа има глава с рамене. Бие ли 0.8380 може да направи голям ход нагоре.
                            погледнах го, на 30 минути е обърнал

Коментар

• Добрю ютрю
                              Ставай и се,,,,,,,,,,,,
                              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

На малките графики има някакъв нишан за корекция надолу! Глобално според мен ще корегира нагоре. Защо мисля така. Защото то беше тръгнало. Свалиха рейтингите и какво. за 1 ден отигра новината и пак отпраши нагоре., което ме кара да смятам ,че това му беше надолуто. Освен това затвори над последния връх в.1,2878 или това е нишан за обръщане на тренда поне докато не бие последното дъно.
                                И още нещо; пробива на последния връх 1.2878 ще предизвика закриване на къси позиции.Който не е закрил навреме ще изчака да слезе надолу и ще обърне на дълги.
                                спада от 1.4250 се осъществява по модел на дневна, които още не е нарушен . нива на затваряне на дневна над 2985 го разрушават.така че си заслужава да се пробват къси в последният момент какъвто е сегашният

Коментар

Working...
                                X