Първоначално изпратено от strannik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by 4un4o; 20.01.2012, 08:57.
-
Добрю ютрю
Пием КаВе и ПРОЦЕДИРАМ
че моито 1,29888 го няма още
чe там дебел лимит имам
+++++++++++++++++++++++++++++++++
На strannik чадото,му се чудя
за непробиваемите съпротиви дето ги плямпа
сигурно ги е видел от ЖЮВИЯ жювот
дето има ДЪРВЕНИ ДЪРВА
Айде песновка !!!
http://www.youtube.com/watch?v=AFc9g7IVyus
Ей МАМУН ЧЪРЕН
по нощите сабален броим ШЕБЕЦИ бря !!!
П>П>Обявят ли QE3, бръже на МИТИЧНОТО
1,4444444444444444444444444444444444444
Last edited by REDA; 20.01.2012, 08:13.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеstrannik,
относно "боба" ... не се кахъри толкова.
В среда, оскъдна по отношение на нужната информация за взимането на рационално пазарно решение, ирационалните решения, многобройни наред, на пръв поглед описват случващото се . Илюзията която си изгражда спекуланта се базира на честотата на случайните събития, достатъчно на брой, за да изградят в „играча“ чувството за познаване , допълнително катализирано и от форумните изяви - доброто приемане от останалите „еднооки“ участници на познавателните способностите на по-упоритите гадатели. Допълнителен влияние оказва и естествено вродения - еволюционен стремеж на човека към опита му да обясни случващото се около него, с рационални доводи. Как виждаш стотици хиляди хора, търсещи някаква логика да стигнат до еднакво решение - това няма как да стане, значи се получава моето срещу твоето "рационално" решение". А ако стигнат до единно решение, мислиш, че пазара ще съществува. Пазара без надлъгването и от там обособяването на страните, не може да съществува .... а щом има две страни (пазарни участници) с коренно различна визия по отношение на случващото се, значи пазара е ирационален в своята си същност. Това което правиш ти е да търсиш решение на задача, изградена от ирационално условие .... то всъщност и аз това правя, но без да отдавам смисъл на разсъжденията си.
От опит знаеш (сигурно вече си установил), че гадаенето и правенето на пари са две различни неща. Защо става така.
-----------------
Добрутро !
http://www.youtube.com/watch?v=We5yvrcQy6Mсамо с едно не съм съгласен 100 процента , според мен в пазара не участват две, а три страни. Малко странно твъдение от моя страна но нали съм странник
помисли по този въпрос и ще видиш че ирационалното /не реално имагинерно и т.н. /условие го изграждат твоите двама участници а реалното решение го предоставя третият кои е тои мисля че се досещаш
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеДе го видя т'ва дожи на 1 час?може и да греша но няма да отворя късо
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеАко забелязваш обаче, тая голяма кака иска да завърта нагоре, и няма да е трудно да бъде преодоляна...молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНа 4 часа на 1.30 е кака МА200
Коментар
-
strannik,
относно "боба" ... не се кахъри толкова.
В среда, оскъдна по отношение на нужната информация за взимането на рационално пазарно решение, ирационалните решения, многобройни наред, на пръв поглед описват случващото се . Илюзията която си изгражда спекуланта се базира на честотата на случайните събития, достатъчно на брой, за да изградят в „играча“ чувството за познаване , допълнително катализирано и от форумните изяви - доброто приемане от останалите „еднооки“ участници на познавателните способностите на по-упоритите гадатели. Допълнителен влияние оказва и естествено вродения - еволюционен стремеж на човека към опита му да обясни случващото се около него, с рационални доводи. Как виждаш стотици хиляди хора, търсещи някаква логика да стигнат до еднакво решение - това няма как да стане, значи се получава моето срещу твоето "рационално" решение". А ако стигнат до единно решение, мислиш, че пазара ще съществува. Пазара без надлъгването и от там обособяването на страните, не може да съществува .... а щом има две страни (пазарни участници) с коренно различна визия по отношение на случващото се, значи пазара е ирационален в своята си същност. Това което правиш ти е да търсиш решение на задача, изградена от ирационално условие .... то всъщност и аз това правя, но без да отдавам смисъл на разсъжденията си.
От опит знаеш (сигурно вече си установил), че гадаенето и правенето на пари са две различни неща. Защо става така.
-----------------
Добрутро !
http://www.youtube.com/watch?v=We5yvrcQy6MLast edited by anonimen komardjia; 20.01.2012, 07:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеспада от 1.4250 се осъществява по модел на дневна, които още не е нарушен . нива на затваряне на дневна над 2985 го разрушават.така че си заслужава да се пробват къси в последният момент какъвто е сегашният
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеГледай евро паунд. На 4 часа има глава с рамене. Бие ли 0.8380 може да направи голям ход нагоре.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНа малките графики има някакъв нишан за корекция надолу! Глобално според мен ще корегира нагоре. Защо мисля така. Защото то беше тръгнало. Свалиха рейтингите и какво. за 1 ден отигра новината и пак отпраши нагоре., което ме кара да смятам ,че това му беше надолуто. Освен това затвори над последния връх в.1,2878 или това е нишан за обръщане на тренда поне докато не бие последното дъно.
И още нещо; пробива на последния връх 1.2878 ще предизвика закриване на къси позиции.Който не е закрил навреме ще изчака да слезе надолу и ще обърне на дълги.така че си заслужава да се пробват къси в последният момент какъвто е сегашният
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар