IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
    Ако тестваме неска 1.3070 ще ударя гъза в тавана
    точно там ми е лимита

Коментар

ама много си лаком колега то после ще искаш 1,33 еееееееееее

Коментар

даваш ли си сметка колко негативна енергия привлече

Коментар

• Ако тестваме неска 1.3070 ще ударя гъза в тавана
          Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• абе да ковна стопа на 2981 че нали съм си дневен шумкар да не изтърва питомното,пък пенчев ако си прав много колеги ще те проклинат

Коментар

• Както вече няколко пъти казах,го очаквам около 1.36,построявайки хипотезата си на това-Wolf Waves:
              Но!!!!На дневна нещата не са това,което са.Първо да видим дали ще отиде над 1.3140.
              Attached Files
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• как ми се иска скъсилите да се инатят и да местят стоповете че да догоня тази седмица колегата с 853 евра профит ама да зяпаме............

Коментар

• До пип ме изръгахте налеееее Мноооу як стоп отиде И ся ако се сурне надоле ще съм много ядосан

Коментар

• като гледам равновесието на купили продали ми се струва че трябва да сме към 1,3+ че да се разкарат малко скъсилите,че те много на клона

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                      Реда,това 1,2979 как го виждаш за бягане от дългите или за добавяне към тях,че в големи размисли ме потапя
                      аммммммммммммм,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                      Не знам
                      Аз лично чакам нещо от сорта 1,30111-1,30333
                      само не знам дали ще пробие чак до там.
                      Еххх само да знаех предварително !!! Какъв ЖЮВОТ !!!
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                        Я бързо, честно и отговорно си признайте, ако някой от долните параграфи се отнася за вас.

1. Отнесли са ви стопът на дългите, купени миналата седмица.

2. Възползвали сте се от промоцията и: а. сте гонили затваряне на гапа; б. имате по- големи цели.

3. Намирате текущите нива привлекателни за шорт.

4. Вече сте къси от: а. нива близки до настоящите; б. майната си.

5. Всеки др сценарий.

От 1 до 4 може само с цифричка да отговорите. За 5 дайте и някой ориентир, че сценариите са много и нямам за цел да изчерпя всички.

Цел на задачката: да проучим сентимента и да се опитаме да сме си полезни един на друг. Ще се изненадате, колко мн може да ни каже това.

Относно форумът с бонусчетата - вий сирьозну ли уа? За 5-6 год в този форум имам близо 1600 поста. Т.е. паричен еквивилент равен на 480 кинта или под 100 на година. Хипотетично приемаме, че си зарязвам бизнеса и усилено почвам да давам акъл по форумите, продуцирайки по някакви си 2К поста на месец. 600 виртуални долара биват преведени по сметката ми, без да мога да ги тегля. Изглежда чудесно на пръв поглед, нали? Само дето искам да ви питам нещо: срама нямате ли бре, млади, прави хора, а така да си губите времето?... Я да си намерите работа и да не се занимавате с глупости... То, ако ще е за някой друг долар месечно... изобщо не си струва да се занимавате с форекс...
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Реда,това 1,2979 как го виждаш за бягане от дългите или за добавяне към тях,че в големи размисли ме потапя

Коментар

• Добър ден!

Какви са тези шишове от еврото?
                            Някакви идей? Маляците и ЕС само ни мотат, което значи че нямат никакво решение и аз честно казано не вярвам до сряда да излязат с някакво.
                            http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Еврото за сега държи фронта!
                              На 4 часа цената рикошира от средната граница на канала, което запазва силата на бичия тренд в средносрочен план. Това се подтвърждава от H1, където цената неколкократно тества вътрешната граница на канала- без успех!

Коментар

• Я бързо, честно и отговорно си признайте, ако някой от долните параграфи се отнася за вас.

1. Отнесли са ви стопът на дългите, купени миналата седмица.

2. Възползвали сте се от промоцията и: а. сте гонили затваряне на гапа; б. имате по- големи цели.

3. Намирате текущите нива привлекателни за шорт.

4. Вече сте къси от: а. нива близки до настоящите; б. майната си.

5. Всеки др сценарий.

От 1 до 4 може само с цифричка да отговорите. За 5 дайте и някой ориентир, че сценариите са много и нямам за цел да изчерпя всички.

Цел на задачката: да проучим сентимента и да се опитаме да сме си полезни един на друг. Ще се изненадате, колко мн може да ни каже това.

Относно форумът с бонусчетата - вий сирьозну ли уа? За 5-6 год в този форум имам близо 1600 поста. Т.е. паричен еквивилент равен на 480 кинта или под 100 на година. Хипотетично приемаме, че си зарязвам бизнеса и усилено почвам да давам акъл по форумите, продуцирайки по някакви си 2К поста на месец. 600 виртуални долара биват преведени по сметката ми, без да мога да ги тегля. Изглежда чудесно на пръв поглед, нали? Само дето искам да ви питам нещо: срама нямате ли бре, млади, прави хора, а така да си губите времето?... Я да си намерите работа и да не се занимавате с глупости... То, ако ще е за някой друг долар месечно... изобщо не си струва да се занимавате с форекс...

Коментар

Working...
                                X