IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За всички които търгуват през МТ4 - ето малко "бонус от кухнята"
    http://ecnjesus.com/

Коментар

• можеби сам си въобразил че има пряка зависимост между двете двойки но ако сам прав това ниво на eurusd си е чиста спекула и сега касо
      izkupuvam blagorodni metali

Коментар

• Първоначално изпратено от zevsa Разгледай мнение
        т.е. късо на eurusd
        ами eurchf под 1.2060
        аз тази двойка не я следя дори но сега като и пуснах едни средни и като гледам ниско периодната на дневна как ги пресича двете по големи отгоре надолу то си е за скъсяване ама от 2060 накъде да му е таргета, нали има ограничение там от големите акули ,де да знам мътна ми е тази двойка

Коментар

т.е. късо на eurusd
          ами eurchf под 1.2060
          Защо късо на Е/Д?Не съм казал това.Особено пък ако ШНБ скоро се намеси реално или по-скоро очаквам словесно-дълго и на двете двойки.
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• сега пък ми се привижда едно тестче на 2980/85

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              Закриване на къси позиции при Е/Д според мене.
              т.е. късо на eurusd
              ами eurchf под 1.2060

Коментар

• по скоро натрошени стопове на късите ама то е все едно

Коментар

eurchf много надоло при положение че eurusd си се движи нагоре
                  някакви идеи защо се получава така
                  Закриване на къси позиции при Е/Д според мене.
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• айде стига с дългите късо от 3029от една кака на м30 ама стопче 10 пипса над нея

Коментар

• eurchf много надоло при положение че eurusd си се движи нагоре
                      някакви идеи защо се получава така

Коментар

• Днес форума е като ден без новини на форекса...
                        Нема никой..
                        РЕД дай некое култово праси за тон!
                        http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Бля, Бля.. сори майна..
                          те:

1. НЕ
                          2. б)
                          3. НЕ
                          4. б)

Седим и чекаме курсо да ни е*е

Сега сериозно... тоя оптимизъм и повишен риск апетит нещо много фалшив ми се струва, но да видим докога..
                          Лично мнение, не е препоръка..

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                          Я бързо, честно и отговорно си признайте, ако някой от долните параграфи се отнася за вас.

1. Отнесли са ви стопът на дългите, купени миналата седмица.

2. Възползвали сте се от промоцията и: а. сте гонили затваряне на гапа; б. имате по- големи цели.

3. Намирате текущите нива привлекателни за шорт.

4. Вече сте къси от: а. нива близки до настоящите; б. майната си.

5. Всеки др сценарий.

От 1 до 4 може само с цифричка да отговорите. За 5 дайте и някой ориентир, че сценариите са много и нямам за цел да изчерпя всички.

Цел на задачката: да проучим сентимента и да се опитаме да сме си полезни един на друг. Ще се изненадате, колко мн може да ни каже това.

Относно форумът с бонусчетата - вий сирьозну ли уа? За 5-6 год в този форум имам близо 1600 поста. Т.е. паричен еквивилент равен на 480 кинта или под 100 на година. Хипотетично приемаме, че си зарязвам бизнеса и усилено почвам да давам акъл по форумите, продуцирайки по някакви си 2К поста на месец. 600 виртуални долара биват преведени по сметката ми, без да мога да ги тегля. Изглежда чудесно на пръв поглед, нали? Само дето искам да ви питам нещо: срама нямате ли бре, млади, прави хора, а така да си губите времето?... Я да си намерите работа и да не се занимавате с глупости... То, ако ще е за някой друг долар месечно... изобщо не си струва да се занимавате с форекс...
                          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Кво да споделим бря? Болката у задните части лЕ Споделям я
                            Ааааа,мерси,че си толкова щедър,ама ние не искаме да те лишим от нещата,които са си съкровено твои.
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• немога да трая докато не ми трясне стопа ще го предизвикам на 2990

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                                Баси, от цял форум само двама имаха вътъка да споделят (и още няколко, които са си писали позициите по- рано сутринта).
                                Кво да споделим бря? Болката у задните части лЕ Споделям я

Коментар

Working...
                                X