Първоначално изпратено от REDA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеи какво като подслушват?мислиш че не мога да ги измента ли?и да не стигнат до мен?
със сигурност ще те намерят чадо !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениефонту от фабриката беше казал нещо много вярно...хората губят не защото слагат стопове а защото нямат лимити на печалбата а това трябва да го определиш съобразно ситуацията която е на пазара в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеТрясна ми стопа на късата ама от лакомия да не си прибера +20 пипса сега -10молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМалолетен
anonimen komardjia чадо,
сериозно си изгорел, щото
ония дето колегата по-доле е
описал подробно с главните букви
редовно подслушват тука !!!и да не стигнат до мен?
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеТрясна ми стопа на късата ама от лакомия да не си прибера +20 пипса сега -10
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение".........У нас всички имаха сметки. Най-малкия бе в 7ми клас и играеше на реал! И се карахме за компютъра. Та накупих компютри за всеки........"
anonimen komardjia чадо,
сериозно си изгорел, щото
ония дето колегата по-доле е
описал подробно с главните букви
редовно подслушват тука !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
[QUOTE=blqblq;1059203525]Я бързо, честно и отговорно си признайте, ако някой от долните параграфи се отнася за вас.
1. Отнесли са ви стопът на дългите, купени миналата седмица.
2. Възползвали сте се от промоцията и: а. сте гонили затваряне на гапа; б. имате по- големи цели.
3. Намирате текущите нива привлекателни за шорт.
4. Вече сте къси от: а. нива близки до настоящите; б. майната си.
5. Всеки др сценарий.
От 1 до 4 може само с цифричка да отговорите. За 5 дайте и някой ориентир, че сценариите са много и нямам за цел да изчерпя всички.
Цел на задачката: да проучим сентимента и да се опитаме да сме си полезни един на друг. Ще се изненадате, колко мн може да ни каже това.
аз тук отговарям на 2Б
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение".........У нас всички имаха сметки. Най-малкия бе в 7ми клас и играеше на реал! И се карахме за компютъра. Та накупих компютри за всеки........"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнениеРеде открих твойта кръчма
Влезнах с малко
късо от 1.30222
стоп 1.30444
лимит 1,29999Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнениеКато стана въпрос за каки ей ви една
http://vbox7.com/play:08e7b60102
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеПияндетата от Уолстрийт дали виждат, как му се клатят краката на еврото !?)))
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар