IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
    Вземат ли да те търсят
    със сигурност ще те намерят чадо !!!!
    Дааам, и петте кутии цигари без бандерол шъ му земат

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      и какво като подслушват?мислиш че не мога да ги измента ли? и да не стигнат до мен?
      Вземат ли да те търсят
      със сигурност ще те намерят чадо !!!!
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
        фонту от фабриката беше казал нещо много вярно...хората губят не защото слагат стопове а защото нямат лимити на печалбата а това трябва да го определиш съобразно ситуацията която е на пазара в момента
        ха, чета го фонту и аз

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
          Трясна ми стопа на късата ама от лакомия да не си прибера +20 пипса сега -10
          фонту от фабриката беше казал нещо много вярно...хората губят не защото слагат стопове а защото нямат лимити на печалбата а това трябва да го определиш съобразно ситуацията която е на пазара в момента
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            Малолетен
            anonimen komardjia чадо,
            сериозно си изгорел, щото
            ония дето колегата по-доле е
            описал подробно с главните букви
            редовно подслушват тука !!!
            и какво като подслушват?мислиш че не мога да ги измента ли? и да не стигнат до мен?
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
              Трясна ми стопа на късата ама от лакомия да не си прибера +20 пипса сега -10
              пак къси от 30347 стопа на 3045 цел -10-те пипсчета

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                ".........У нас всички имаха сметки. Най-малкия бе в 7ми клас и играеше на реал! И се карахме за компютъра. Та накупих компютри за всеки........"
                Малолетен
                anonimen komardjia чадо,
                сериозно си изгорел, щото
                ония дето колегата по-доле е
                описал подробно с главните букви
                редовно подслушват тука !!!

Коментар

• Трясна ми стопа на късата ама от лакомия да не си прибера +20 пипса сега -10

Коментар

• [QUOTE=blqblq;1059203525]Я бързо, честно и отговорно си признайте, ако някой от долните параграфи се отнася за вас.

1. Отнесли са ви стопът на дългите, купени миналата седмица.

2. Възползвали сте се от промоцията и: а. сте гонили затваряне на гапа; б. имате по- големи цели.

3. Намирате текущите нива привлекателни за шорт.

4. Вече сте къси от: а. нива близки до настоящите; б. майната си.

5. Всеки др сценарий.

От 1 до 4 може само с цифричка да отговорите. За 5 дайте и някой ориентир, че сценариите са много и нямам за цел да изчерпя всички.

Цел на задачката: да проучим сентимента и да се опитаме да сме си полезни един на друг. Ще се изненадате, колко мн може да ни каже това.

аз тук отговарям на 2Б

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      ".........У нас всички имаха сметки. Най-малкия бе в 7ми клас и играеше на реал! И се карахме за компютъра. Та накупих компютри за всеки........"
                      стига бе това вярно ли е ,да не те напъплят прокуратура,БОП ГДБОП И КВИ ЛИ НЕ АБРЕВИАТУРИ

Коментар

• късо 30294 цел близка
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• ".........У нас всички имаха сметки. Най-малкия бе в 7ми клас и играеше на реал! И се карахме за компютъра. Та накупих компютри за всеки........"

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
                            Реде открих твойта кръчма
                            +1024 !!!
                            Влезнах с малко
                            късо от 1.30222
                            стоп 1.30444
                            лимит 1,29999

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
                              Като стана въпрос за каки ей ви една
                              http://vbox7.com/play:08e7b60102
                              аааааааааааа тва е яка кака,ама само вечер може да анализираш по нея иначе през деня немога се концентрира

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                                Пияндетата от Уолстрийт дали виждат, как му се клатят краката на еврото !? )))
                                Хм,те и на коча му се клатят ....атрибутите,ама не падат
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X