If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
крокодилчетата на бил уилямс Пенчев, беха модерни сред прохождащите БГ спекуланти преди 10 годинки.
ако пък искаш да четеш Уилямс, то поне да е Лари Уилямс, че повече ги разбира нещата
Нямам време за това,Руки.Ако един ден реша да се занимавам по-сериозно /около 70-тата си година?/,ще те питам за препоръки.Да сме живи и здрави дотогава!
аз имам едно дълго за легендарното....сношти съм открил 3 дълги затворени на +(ударих и малко скалп къде късо къде дълго) та мисълта ми бе че съм заспал и лимитът ми не бе ударен за 0.2 от пипса и след което ги затворих ръчно
П.С.Сори,то било на комшийски,ще видя за друг линк
крокодилчетата на бил уилямс Пенчев, беха модерни сред прохождащите БГ спекуланти преди 10 годинки.
ако пък искаш да четеш Уилямс, то поне да е Лари Уилямс, че повече ги разбира нещата
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Здравейте кръвопийци,
Подкрепям другаря Пенчев за идеята с шампоана за глъвъ и тъй като требе да излизам, дирекшън се омъквам с едно късо стоп на 1,3140, цел 1,2970
въх мундари отнесли са ми стопа ново късо, стоп 1,3190
станал си рано.изпреварил си
аз досега се борих със снега.край мен само пенсионери.хвърлят снега на 2 педи правят си едни пътечки.трупат го пред гаража ми.аз не мой да се измъкна .преди 2 години ги псувах последно-накуп ми бяха
при мен се надявам някой като теб да свърши работата че нямам планове до понеделник да мърдам никъде
станал си рано.изпреварил си
аз досега се борих със снега.край мен само пенсионери.хвърлят снега на 2 педи правят си едни пътечки.трупат го пред гаража ми.аз не мой да се измъкна .преди 2 години ги псувах последно-накуп ми бяха
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар