If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
НАЗДРАВЕ
Не ги мислете толкоз гръците !!!
Грък ли е счупи му вратЪ !!!!!
От личен опит съм установил,
че по-добре е човек да не ги среща даже !!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Гледах един филм
3 идиота
Страшен смях
НАЗДРАВЕ
Не ги мислете толкоз гръците !!!
Грък ли е счупи му вратЪ !!!!!
От личен опит съм установил,
че по-добре е човек да не ги среща даже !!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Гледах един филм
3 идиота
Страшен смях
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
тази гръцка сапунка всеки уикенд ражда втори и трети планове
пак едни неясни сигнали от там и то все в почивните дни
на "биг брадъра" друг сериозен коз не му ли остана че все гърците да се ползват за обяснение на това или онова
10 000 000 души=600 000 000 000 евро общ дълг
освен туризъм и земеделие,някой да ми каже друг сектор откъдето могат да генерират пари
поправка на колегата Русев 11 мил.души, без българите
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
това ме притеснява повече от намалените рейтинги
рейтингите им свикнаха всички.но горното.....да не ревнат комшите за референдум....тогава мисля за 1.20
Папандреу нали спомена за референдум и как скоропостижно го привикаха абе онази приказка че колкото повече дължиш толкова по са зависими кредиторите от теб си е ЖИВА ИСТИНА
на "биг брадъра" друг сериозен коз не му ли остана че все гърците да се ползват за обяснение на това или онова
освен туризъм и земеделие,някой да ми каже друг сектор откъдето могат да генерират пари
е те си генерират и от другаде освен туризъм и земеделиехванали са меркози и дедо господ за .........
зелена енергия
по всяка къща има разни перчици и батерийки.идеално слънце.пари
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
това ме притеснява повече от намалените рейтинги
рейтингите им свикнаха всички.но горното.....да не ревнат комшите за референдум....тогава мисля за 1.20
Ако се намерят още хора, които да се престрашат и да споделят какво правят, др седмица може и да изкярим за кафе и цигари.
eur/usd,aud/usd дълги
едно (измислено) дълго eur/nzd от петък вечер.щото го мислих не че видях сигнал
техниката според мен е нагоре.фундамента ако не ме наведе...пак дълги
Коментар