Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеСтарши,не требе тъй да ми са караш пред простите редници!Пудбиваш ми авторитета!
никога повече от редник да станешЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСТАМБИНИТЕ КАКИ са силни
подкрепи и съпротиви, но
ЛЕГЕНДАРНОТО
1,3333333333333333333333333
е величина(сила) от друг ПОРЯДЪК !!!!
ТАТО седи гледай мача до обяд !!!
============================
Таз песничка и КАКАТА дет са гмурка
си е супер направо
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеПенчев чадо,
ще я объркаш сериозно !!!!!
Не се обаждай в строя,
още по-малко се опитвай да командваш !!!!!
Щото като те емна да БЯГАШ
ще бягаш докът ти излезне ДЖИГЕРА !!!!!!!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Я внимавай!Мииирно!
Много излишна енергия имате,кат ви гледам-плещили ми снощи за нирибута и винкели!Ши ма идосате и ши ви напрая марш на скок,дорде заприличате на снежни човеци и ви замръзнат каските за кухите глави.
Мииирно!Днеска задачата е да превземем любимото на старшията 33333333 и 3 в период.Кат го превземем,ша са огледаме,огледаме и ша го изоставим,за кво ни е да седим на тоз гол връх.После ако чуем,че подлите маляки надуват фанфарити,ви разрешавам да се юрнете към 34хх.
Мирно!Почвайте да бягате към хоризонта,докато се върна.Отивам да размръзявам чая.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от atb Разгледай мнениесложил съм боба да ври дълго от 3170, ке го чакам до 3185 и ше го ям... само дано да няма наденица пак....А добрутро и от мен
Коментар
-
Голямо клатене ме клатиха снощи... д.ба.. първо дългото от 3165 падна та ми изкара стопа, после късото ми се издъни, а тая сутрин пак на дълго да видим... поне малка загубата...аре успешен ден и умната, сложил съм боба да ври дълго от 3170, ке го чакам до 3185 и ше го ям... само дано да няма наденица пак....
Коментар
Коментар