If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре си направил! Мене ме е яд, че както си го мислех не налях още от 3230 ама нищо!
поуките които съм си извадил със времето и сигурно най важното освен входа е и обема на позицията ..........с малък обем на старта и не толкова да е прецизен входа можеш да се измъкнеш............
А между другото преди време имаше един тип МАТЕЕВ ,някой да знае къде пише,ако въобще пише някъде????
неможа защото минах на ръчно и избягах ,че тези тестове на тези нива не искам да съм в позиция че много ме нервят,горе нещо ама яко държи на 3285 за 3300++ долу тези захождания ...............
Анди, релаксът трябва да е реален. 90% от трейдинга е релакс. Стига ти да поглеждаш пазара на час-два, за да си в час. През останалото време се забавляваш, както ти харесва. Редът и дисциплината (опитът за съзнателен контрол) не дават трайни резултати, освен ако не са съзнателно-подсъзнателни (някаква форма на "медитация", примерно). Вчера Рукито имаше едно мн стойностно мнение и точно той ме провокира, да започна темата. Нещо в смисъл на: "Хванах 20 пипса сутринта... липса на концентрация... седнал от обяд на ракийка..." Явно се следи доста добре и си дава сметка за нещатата.
Днес едно нещо ми направи впечатление, дано да успеете да извлечете дивидент от него - основният обем в еврото беше изтъргуван на нива 3260/63 (фигура над предишното ниво), т.е. това е "пивота". Следим какво ще се случва около това ниво. Дневно или седмично затваряне отгоре, би било катализатор (не сигнал, а катализатор) за скорошно подновяване на тренда.
Знам ли
Аз почнах да плющя по 5 минутната.
Сега чакам лимит на 1,3280
Може и текущо да затворя
Засега резултата е 1:1
Един лимит срещу един стоп
аз даже целя входовете на 1М ............мани то скалперска история стана............ама от два дена с голям страх все влизам ...........то заспиване,рейнджчета,чалъми,фасони и изведнъж бууум..........
Иво на тебе взе ли ти стопа на 3230 или го премести?
неможа защото минах на ръчно и избягах ,че тези тестове на тези нива не искам да съм в позиция че много ме нервят,горе нещо ама яко държи на 3285 за 3300++ долу тези захождания ...............
+1024 !!!!
СВИНЕТЕ СВИНСКИ винаги ги РАЗКЕКЕРЧВАТ !!!!!
За пример може да се вземе даже
незначителния погром върху КОЧИНАТА
на ЧЕРНОПРАС на другото място !!!
+++++++++++++++++++++++++++++++
Тука ли сте?????????
Има ли скалпери??????????????????
+1024 !!!!
СВИНЕТЕ СВИНСКИ винаги ги РАЗКЕКЕРЧВАТ !!!!!
За пример може да се вземе даже
незначителния погром върху КОЧИНАТА
на ЧЕРНОПРАС на другото място !!!
Коментар