IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бат Милко напрай пачка тая вечер и ше му танцуват млади певачки от пайнера... лошото, че удари и той един стоп на късото.... ама пък дългото рипа ли рипа.... ако ударим по-високо може и някоя елитна манекенка да се утърка в мустака... Някакви предположения за 3280? 3300? като гледам МА направо на там си отива дейба....

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      .........
      Днес едно нещо ми направи впечатление, дано да успеете да извлечете дивидент от него - основният обем в еврото беше изтъргуван на нива 3260/63 (фигура над предишното ниво), т.е. това е "пивота". Следим какво ще се случва около това ниво. Дневно или седмично затваряне отгоре, би било катализатор (не сигнал, а катализатор) за скорошно подновяване на тренда.
      Здравей,
      относно това 3260/63, как се добра до обемите?

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        То е ясно.
        Обаче кютека си е кютек
        +++++++++++++++++++++++++
        Късо съм и чакам 1,32333 .
        Може и по-малко
        за кютека си е ОК................ама е далеч от това което може да видиш по нашите регионални групи.................

Коментар

• Голям пердах на дърти години ядох днес таз голямата Стамбова кака на Н30 излезе по проклета от малката на Н1
          Вчера малката на Н1 удари 4 перфектни шамара с голяма точност на еур/усд а днес таз голямата Стамбова кака на Н30 се смля да му удря шамари от 8 часа заранта от 15 пипса разстояние и привечер и на мен дрътия ми зашлеви як шамар .....118 еврака отидоха при некой незнаен и по добър от мен традер ...... днес ше го пишем дъждовен лека вечер
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
            .........какъв фен бях преди 20 години...................сега като ги гледам нашите отбори .............абе просто не ги гледам.............
            То е ясно.
            Обаче кютека си е кютек
            +++++++++++++++++++++++++
            Късо съм и чакам 1,32333 .
            Може и по-малко
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
              .........какъв фен бях преди 20 години...................сега като ги гледам нашите отбори .............абе просто не ги гледам.............

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                Зависи от форума
                Това изобщо не е вярно. Просто тука хората са по-искрени от рано още. В другите форуми обикновено са по-сдържани, обаче често се наблюдава и някоя директна псувня особено като се появи някой типигьоз
                Не си попадал явно.
                просто копипейст от подпис във този форум където ме прати колегата за соларни системи...........................нищо лично към когото и да е ...........най малкото към този форум...............съжалявам ако е разтълкувано в посока негативизъм...........

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=awEHaOCQHuc
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Джей, не трябва аз да ти го кажа, а ти да се сетиш.

Чел си Дъглас, чел си за волуме спреадс и тн... веднага губя интерес. Не е това начина! Това минава, ако искаш да привлечеш внимание или да се изкажеш по начин, който да е относително разбираем за някои от трейдърите, но не е рецепта, която ще ти донесе резултат в търговията.

Виж, ако си нямаш представа от трейдинг, но си на "ти" с "И Дзин" или Далай Лама, примерно, хехе, вече ще съм заинтригуван.

Понимаеш?

П.П: Ако ти го кажа в прав текст (бай дъ уей, неколкократно вече го направих за четящите по същество!), ти ще си този, който ще загуби интерес или просто ще загуби... Пробвано е, няма резултат... Затова приеми, че си нямам работа и ви дразня. Все ще се намери поне едно отворено съзнание, което да не е обременено от разни теории.

Коментар

това ми хареса:
                      Когато питаш в западен форум - някой ти отговаря.
                      Когато питаш в руски форум - отговаря и също пита.
                      Когато питаш в български форум - 100 човека ти обясняват ти какъв си идиот

........всеки да си прави изводите................
                      а-ха-ха, това наистина ми хареса
                      Всички тук са майстори
                      Last edited by qna92; 08.02.2012, 20:53. Причина: обида

Коментар

това ми хареса:

Зависи от форума
                        Това изобщо не е вярно. Просто тука хората са по-искрени от рано още. В другите форуми обикновено са по-сдържани, обаче често се наблюдава и някоя директна псувня особено като се появи някой типигьоз
                        Не си попадал явно.
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• това ми хареса:

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                            Ами... май си губя времето... както се оказва...

Каква зона имаш предвид - фрийзоната, тази на Дъглас или?... Това, което се опитвам да кажа е доста различно и ще падне бая бой по предразсъдъците и представите, които си изграждаме.
                            на Дъглас да...е кажи го де що се мъчиш
                            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                              blqblq - търсиш зоната или ще ни учиш за нея
                              Ами... май си губя времето... както се оказва...

Каква зона имаш предвид - фрийзоната, тази на Дъглас или?... Това, което се опитвам да кажа е доста различно и ще падне бая бой по предразсъдъците и представите, които си изграждаме.

Коментар

• СТС

Матеев май пише във форума за соларни системи
                                http://solar.sts.bg/forum/

Коментар

Working...
                                X