IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форума ме кефи върви яко заяждане. Да се отчета и аз за тези които се бъзикат с демо сметките. Колеги аз лично съм изкарал повече приход от наградните фондове на тези игрите,от колегите с реални които пишат. Хайде мерси и нямаше нужда.
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
      Аз съм, но съм забравила за този случай. Както и да е, важното е, че е било интересно. Ако е било свързано с логическо мислене, със сигурност ми е доставило удоволствие.
      Здравейте,имате 12 тенис топки еднакви по размер но една от тях е с различно тегло,имате на разположение везни както и три опита ,за да намерите коя е топката с различно тегло............

Коментар

• 2- 3 сделки на демо ооо боже начи или имаш много добър учител или си губил много или си гении друг варянт не виждам

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
          В момента цената е между 50 и 200 МА получава се скуииз и до час два би трябвали да избие на някаде. Индикаторите ми сочат нагоре така, че ще им се доверя.
          ще е полезно може би и да споменеш, кой фрейм гледаш
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• В момента цената е между 50 и 200 МА получава се скуииз и до час два би трябвали да избие на някаде. Индикаторите ми сочат нагоре така, че ще им се доверя. 1 час гледам.
            Last edited by kostas19; 14.02.2012, 13:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
              аз ще бъда конкретен. минус (-) 5100 евро от май месец миналата година до сега. от тогава се занимавам и сериозно с форекс. за съжаление не спазих съвета още от първата книга която ми попадна за форекс , а именно – Ако сега започвате, започнете с демо търговия….. аз обаче – Къв си ти , че ша ми казваш Ве и директно в риъла…та така. все пакт някакво успокоение аз мен е ,че таз загуба беше набъбнала на -7000, които успах на сваля на -5000…..кът гледам колегите обаче, явно съм доста назад с материала. кога ша избивам минуси та и на печалба да излеза? но съм решил да я карам веке по-леката..
              Това с демото не е съвсем така. Аз лично имам 2-3 сделки на демо, и то за да се ориентирам, колко струва пипа при някои двойки. Но пък предполагам, че си започнал с големи суми и това вече е било грешка. Започва се с минимума и увеличаваш след всяка успешна седмица/месец.
              Безплатен обяд няма!

Коментар

• сапротйва

3228 / 3260 >>> 3315

Коментар

Добре де, за 2011 - 214,50 % - средно по 19,5 на месец
                  Костас, чакам коментара ти. Все пак, ти подхвана темата.
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• аз ще бъда конкретен. минус (-) 5100 евро от май месец миналата година до сега. от тогава се занимавам и сериозно с форекс. за съжаление не спазих съвета още от първата книга която ми попадна за форекс , а именно – Ако сега започвате, започнете с демо търговия….. аз обаче – Къв си ти , че ша ми казваш Ве и директно в риъла…та така. все пакт някакво успокоение аз мен е ,че таз загуба беше набъбнала на -7000, които успах на сваля на -5000…..кът гледам колегите обаче, явно съм доста назад с материала. кога ша избивам минуси та и на печалба да излеза? но съм решил да я карам веке по-леката..

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                      Интелигентен, както винаги. Питах за %, а не сума.
                      Както казах това е най тъпият въпрос и се задава само в България. Познавам хора които всяка година вадят на показ част от печалбите си като си купуват имоти или скъпи джипове обикалят света и в същото време ако им слушаш приказките ще ги съжалиш и ще се бръкнеш да им подадеш пет лева да си купят баничка. Никой няма да ти отговори на този въпрос и затова е глупаво да го задаваш. Излагаш се. Друг е въпроса дали може да се печели от форекс. Ще ти кажа. може .но трябва желязна дисциплина и изпитана стратегия.
                      П.П. Тук имаше един трейдър Клюкавицата който на демо акаунт направи над 500% за 4 дни и после ги изгуби за 1 час.
                      Last edited by 4un4o; 14.02.2012, 13:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                        Ако вие сте Роси,ви дължа един бонус за решената задачка с топките ако се сещате........надявам се да ви затрудних тогава.........беше преди няколко години в друг форум
                        Аз съм, но съм забравила за този случай. Както и да е, важното е, че е било интересно. Ако е било свързано с логическо мислене, със сигурност ми е доставило удоволствие.
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Отличен резултат . Но нали знаеш,че винаги по-високата доходност носи със себе си поне още толкова и риск ...

Вече съм писал - Голдманите работят по своите си сметки с 15% годишна доходност от спекула с деривати (може да се види в отчетите им) ...Всичко останало над или под тая цифра е за сметка на клиентите-доверители и съответно се отчита според зависи .
                          риска си е голям, наистина - като ги взема и .... по моловете ние, жените, като видим пари и .....
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

Ако вие сте Роси,ви дължа един бонус за решената задачка с топките ако се сещате........надявам се да ви затрудних тогава.........беше преди няколко години в друг форум

Коментар

• Колеги до кога да ви чакам някои да каже, че е влязъл на дълга, че да отпющя една къса.
                              Който ме слуша фалира.

Коментар

Отличен резултат . Но нали знаеш,че винаги по-високата доходност носи със себе си поне още толкова и риск ...

Вече съм писал - Голдманите работят по своите си сметки с 15% годишна доходност от спекула с деривати (може да се види в отчетите им) ...Всичко останало над или под тая цифра е за сметка на клиентите-доверители и съответно се отчита според зависи .
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X