IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Га затворих късото дакси у 6666 курсо беше 1.30. Ся даксито 6700, курсо пак 1.30. Ми пак късо дакси тогиз
    +1 за разсъжденията

Или еврото трябва да се качи или даксито да падне

Buy EUR sell DAX ако някои играе на гапове

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
      СЕЛЛЛЛЛЛЛ

Анализи EUR/USD

Коментар

• http://www.youtube.com/user/jonlajoi...50/15S0g8pG6HU

Коментар

• Га затворих късото дакси у 6666 курсо беше 1.30. Ся даксито 6700, курсо пак 1.30. Ми пак късо дакси тогиз

Коментар

• ко каиш?
            Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
            А според теб какво ще се случи на тези ако са на "Кооперативния пазар" и алабалосват с приказки а като дойде цената ................аааааааа ама то сега "нема пари" .......ама ако слезеш още може и да купя.............ами ще бъде нокаутиран най много на третото изречение........и ще забрави за стратегии.....чалъми......хай тех знания и тн

Коментар

• СЕЛЛЛЛЛЛЛ
              Анализи EUR/USD

Коментар

• Всеееки път си повтарям не влизай слетобяд, не дръж вечерни позиции и секи път го правя

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                  аз се качвах и слизах 2 пъти и мисля за днес да спирам освен ако няма нещо подходящо за скалп
                  е ти като слезеш то спре и те чака аи не го караи да се бави
                  Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Дълги долар йен, къси евро долар.

Коментар

• Стоп на късата първоначалния таргет 3030 ,че нещо много се замотахме тука
                      Анализи EUR/USD

Коментар

• 20 пипончета в "куче касичка"........ново селл ордерче ама тоз път по якичко от 2979...стоп на печалбата ми от последните два дни........пък да гледаме какво ще излезе ..................бърза работа нямам........

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                          Стоне качваи се да си праим лаф по пътя че ще одим на далеко пък и некои лев ще падне за из път
                          аз се качвах и слизах 2 пъти и мисля за днес да спирам освен ако няма нещо подходящо за скалп
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                            такаааа ,значи според тебе,
                            курсо не мои ти задейства
                            селстоп на по-ниско ниво
                            и да отпраши нагоре
                            А според теб какво ще се случи на тези ако са на "Кооперативния пазар" и алабалосват с приказки а като дойде цената ................аааааааа ама то сега "нема пари" .......ама ако слезеш още може и да купя.............ами ще бъде нокаутиран най много на третото изречение........и ще забрави за стратегии.....чалъми......хай тех знания и тн

Коментар

• Подозирам, че ще почне села, това спокойствие като затишие пред буря. До Понеделник за Гърция има много време.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                                такаааа ,значи според тебе,
                                курсо не мои ти задейства
                                селстоп на по-ниско ниво
                                и да отпраши нагоре
                                кой казал че не може .........казвам само че спота много взе да ми намирисва........

Коментар

Working...
                                X