IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като че ли не на 2990,а на 2980 е голямото дебненеС Гърция вместо да се изясняват нещата взеха да се замъгляват.Уууужас!Затуй мюзик:

http://www.youtube.com/watch?v=ohmyX...51RVAAAAAAAAAQ
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Винаги като имаме важно ниво от което зависи движението в следващия месец нещата се колебаят за кратко... Според мен сме се запътили до 1.25 на евро долар до 1- 2 месеца.. Гледах едно интервю с анализатор на ФКСМ и Дукаскопи и те са на същото мнение.

Коментар

• вариант 1:спря за да откаже късите мераклии
        вариант2:спря за да хване още дълги балъци
        вариант 3:спря за да го остави така до понеделник, повечето ще излезнат от позиции в петък и тогава ще смята наново.
        вариант 4спря защото чака сирия, а там е сериозно положението
        вариант 5:спря за да ми прави контра на прогнозите
        пети вариант ще да е
        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• моето мнение е че това не е пазар в момента за импулс се смята 10/20 пипа в дадена посока .........пробивите изключително къси и фалшиви без посока и разколебаващи ,ако стопа ти е плитък ,имам предвид под 12/20 пипса гарантирано е тряснат без това да дава посока.......принуждават ни да ползваме по-дълбоки стопове но по моите наблюдения малко сме тези дето да прежалят повече от 20/30 пипса и въпреки и дълбоки стопове цената заспива цикли разколебава ...............това са моите наблюдения......еврото много скоро ще го изтрия като инструмент за търгуване ...............сериозно се замислям за търговия със селскостопански фючърси........поне от седмица има нещо по човешко там......

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
            няма маитап излитаме
            Лапни малко боб да има тяга, за да не изпаднеш в свредел

Коментар

• Картината е ясна на сички фреймове посоката е единодушна просто на 1 часовия нещата са доста оверсолд или овербот и ся консолидира..Погледни си долар евро 4 или дневната да видиш, че сега сме на доста значимо ниво и го прокарва трудно.
              Last edited by kostas19; 16.02.2012, 14:26.

Коментар

• Кво става днеска бе тия пазаре сеедно запек имат.. Мъчат да запалят.

Коментар

• картината се размаза тотално ,пълна обърквация некои може ли да сподели какво ставаколкото повече мнения толкова по добре

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    положението го виждам поне засега късо
                    евро не пипам.купувам по малко авСРАлийци.
                    еврото...днес маляки утре рейтинги вдругиден всичко е наред...бе мъгла ми е
                    техника не важи според мен
                    май си много прав за еврото..........

Коментар

това за мъглата е жокер за които се хващам, защото обикновенно се вдига нагоре
                      Така си е, ако и падаше нагоре цена нямаше дъ има тази мЪгла

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                        това за мъглата е жокер , защото обикновенно се вдига нагоре

Коментар

• Тоз им спря
                          http://vbox7.com/play:cbf6da7fcc

Коментар

оооо Анди де си бе , без теб не мои поиди нагоре бре я кажи как го виждаш положението
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                              ко каиш?
                              разсъжденията са по принцип да не помислиш че е лично...............

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Останаха ли пунктове за вторични суровини дето да можем да сдадем винкело и да искараме кинти
                                пунктове има.ВИНКЕЛ няма
                                сопа за вас.по евтина е и не мойте я продаде
                                бориш ли злото още

бе много аларма вдигате тука ейй
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X