IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ох ох напълних пак торбата давай евро , добричко сладичко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Да докладвам: На 4 часа се е заформила една дивергенция, която ще рече ,че най вероятно пак тръгваме нагоре. Може да направи един фалшив пробив и после 1.32.
      Не е препоръка!
      Някой да не каже ,че не беше предупреден навреме?

Коментар

• за КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
        СПЕЦИАЛНО
        http://www.youtube.com/watch?src_vid...otation_671971
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• щях да забравя
          http://www.youtube.com/watch?v=9g1CgvXhCo4

Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            Шорти 10К със стоп на 1.50 и като излезе, имаш от мене едни $4К, т.е. грубо загубата по 2. Това напълно сериозно!

Ми аз от месец насам само шортя ама малко ми поизби зъбите
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• дей цацата бре
              някой пълни мрежи.незаконно

Коментар

• Greek bond swap participation rate rises to 58% а честито

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  "ПРОЛЕТ ПУКНА
                  НИЕ НЕ, НИЕ НЕ !!!!"
                  "Пилетата се броят на есен , трейдърите - след "маржин кол"

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    Ей няма край моята прокоба. Преместих на късата стопа на 1,3160 заранта. Прасна го до пип и сега надоле сурне. Как стават тези неща не знам.
                    не ползваш правилните помощни средства...явно.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                      С тая приказка ме подсети какво прочетох снощи в "Оптимизъм на БФБ" . Там пичовете си измислиха девиз
                      "Леман пукна , ние не !!"
                      То тяхното не е за смях , но ми дойде изненадващо и за малко да се задавя с бирата. Направо ме разкъртиха
                      Та давайте акъл за мото на форума
                      "ПРОЛЕТ ПУКНА
                      НИЕ НЕ, НИЕ НЕ !!!!"
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                        Ей няма край моята прокоба. Преместих на късата стопа на 1,3160 заранта. Прасна го до пип и сега надоле сурне. Как стават тези неща не знам.
                        Шорти 10К със стоп на 1.50 и като излезе, имаш от мене едни $4К, т.е. грубо загубата по 2. Това напълно сериозно!

Коментар

• Да докладвам: На 4 часа се е заформила една дивергенция, която ще рече ,че най вероятно пак тръгваме нагоре. Може да направи един фалшив пробив и после 1.32.
                          Не е препоръка!

Коментар

• Ей няма край моята прокоба. Преместих на късата стопа на 1,3160 заранта. Прасна го до пип и сега надоле сурне. Как стават тези неща не знам.
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              Ще останем само най-държаливите ХОРА !!! ...
                              С тая приказка ме подсети какво прочетох снощи в "Оптимизъм на БФБ" . Там пичовете си измислиха девиз
                              "Леман пукна , ние не !!"
                              То тяхното не е за смях , но ми дойде изненадващо и за малко да се задавя с бирата. Направо ме разкъртиха
                              Та давайте акъл за мото на форума

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Няма ли край тази зима бе мамка му. У Софето салфетки заваляха
                                Ще останем само най-държаливите ХОРА !!!
                                ++++++++++++++++++++++++++++++
                                1.30888
                                Last edited by REDA; 07.03.2012, 16:33.
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X