шитнахте ли дълги
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениена минутните графики индикаторите са в свръх продадено та даже и едно часова също дали да не се подготвяме за дълги. идеи?молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеТака го виждам аз,неяснотата ще е пълна ,наникъде около съпорти и резистънси,затваря пазара днес и чакай изненади след упорито мятане на слухчета през уикендаКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеНикои не иска да ми вземе стопа,
защото ще бъдат нарушени пазарни
взаимозависимости, което ще доведе
до значителни пазарни дисбаланси
с неясни бъдещи последствия !!!
+++++++++++++
Ще полегна да подремна и тогаз ще видим кво ще е
.........от скука да не сте захапали бумагите........
Коментар
-
ша използвам тази пауза на пазарите за да се опитам малко да помислим…та. тез орица от ISDA според мен нема да посмеят да обявят CDS за активирани щот бсолютно съзнават , че тфа ще е втори Леман….. следва юрото яко нагоре, кът преди тфа разбира се bunch of criminals ще направят едно лъжливо движение на доле да речем до към 3182 и послуе яко нагоре. е те тфа си мислим.. и дано тоз път се окажа прав щот иначе не ми се мисли – фалит на Гърция, рязък скок на книжата на всичкото PIGS, веднага пускане на NITRO13, инфлация , безработица, стагфлация. т.е. по-добре леко да се разклати рейтинга на една организация отколкото втори 15 септември……
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеТо тези 2/5 пипа под 3211 каква работа ще ми свършат. А 50-60
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеКато зяпам по малко, нито искат $-чета,нито еврачета..........тоя автопилот пак са го пуснали.............рамка 15/20 пипсчета........абе" пазар "........сега локално ментенце под 3211 с 2/5 пипа колкото да залъжат цаците...........пък може да е в техническа профилактика "пазара" и да са пуснали резервната мощност на авариен режим
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеПоложението в момента -един да пръ*не и пазара ще се насе*е........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеТази бетон съпротива след малко дали няма да свали курса с 50-60 пипа доста прилично време............тоя автопилот пак са го пуснали.............рамка 15/20 пипсчета........абе" пазар "........сега локално ментенце под 3211 с 2/5 пипа колкото да залъжат цаците...........пък може да е в техническа профилактика "пазара" и да са пуснали резервната мощност на авариен режим
Коментар
Коментар