IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Наивник, да те питам нещо, а и ще ти бъде любопитно:
    Доколкото знам, в София има регистрирани 6 000 таксита (да ме поправи някой, ако бъркам). С нелегалните са около 8 000.

Без да търсиш по интернет, можеш ли да предположиш колко са такситата в град като Ню Йорк?
    50000?

Коментар

Доколкото знам, в София има регистрирани 6 000 таксита (да ме поправи някой, ако бъркам). С нелегалните са около 8 000.

Без да търсиш по интернет, можеш ли да предположиш колко са такситата в град като Ню Йорк?
      без да търся ми се струва 4е са около 300 000 -400 000

??

Коментар

не са 6000 и нелегалните не са 2000 преди години бяха много но пак не са били 2000 сега има но се броят на пръсти и са собственост главно на разни от дай,или мвр служителитака 4е при проверка от колеги не има прават нищо така 4е
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Я ти кажи, що вдигате тарифите? Абе кви кинти се вадят от тахи? Аз се си мисля, че ако кача едно с под 150 чисто няма да се прибирам

Коментар

Я ти кажи, що вдигате тарифите? Абе кви кинти се вадят от тахи? Аз се си мисля, че ако кача едно с под 150 чисто няма да се прибирам
            не сега тези пари не могат да се правят по нормален начин и помпа да имаш пак не става защото просто няма кой да се качи....виж 70-80 е по възможно да направиш....силните дни са петък и събота и когато има купони и и концерти....много се измени работата преди 2-3г имаше много работа докъто сега си е мъка...не започвай според мен ще се съсипеш и семейство ще развалиш....ако вдигнат цените на поне 1 лв пак няма да правиш 150 на смяна тоест около 11 часа
            молим?айде нема нужда

Коментар

Венера я видях, ма Юпитер
              и сега се виждат но много слабо одеве беше много ярка светлина и дорде зема фотото то пък както се досещате с паднали батерии и да ги позаредя малко и из4езна ярката светлина...кое кое е било една ярка светлина и другото по слаба светлина
              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                добър вечер вижте и какво виждате на небето над витоша? аз току що видях 2 ярки точки който не съм виждал никога от дясно се падат на витоша не точно над нея но небето над нея..вижте кой какво вижда

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                  Венера и Юпитер днеска почти се сливат
                  Венера я видях, ма Юпитер

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                    Да не забравите, че от днеска щатите са на лятното часово време ...
                    То още снощи стана ясно , след като злато и петрол започнаха да се търгуват в 00 ч. , вместо в 01 ч., но съм сигурен , че довечера някой ще пита "защо злото замръзна в 23.00 ч. "
                    Май докато не се напише във форума , всичко е само слух...

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                      добър вечер вижте и какво виждате на небето над витоша? аз току що видях 2 ярки точки който не съм виждал никога от дясно се падат на витоша не точно над нея но небето над нея..вижте кой какво вижда
                      Венера и Юпитер днеска почти се сливат

Коментар

• Aз виждам летяща чиния, паркирана точно под кулата на Копитото Ъ то било хотела на РВД-то

Коментар

• Не ми стана ясно защо маляшките едногод. облигации спряха да се търгуват
                          от петък откак стана сделката ?
                          търговията е спряна на 1145% годишна лихва на 9.03
                          http://www.bloomberg.com/quote/GGGB1YR:IND/chart
                          за сметка на това двугодишните продължава да им се качва лихвата
                          http://www.bloomberg.com/quote/GGGB2YR:IND/chart
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• добър вечер вижте и какво виждате на небето над витоша? аз току що видях 2 ярки точки който не съм виждал никога от дясно се падат на витоша не точно над нея но небето над нея..вижте кой какво вижда
                            молим?айде нема нужда

Коментар

• Да не забравите, че от днеска щатите са на лятното часово време
                              Преди малко писах на делтасток да си оправят календара за утре, че нещо са пропуснали да го сверят
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Ей тия го бутат нагоре!
                                16:50. ЕЦБ възобновява програмата за изкупуване на облигации. forexlive.com

Коментар

Working...
                                X