Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНаивник, да те питам нещо, а и ще ти бъде любопитно:
Доколкото знам, в София има регистрирани 6 000 таксита (да ме поправи някой, ако бъркам). С нелегалните са около 8 000.
Без да търсиш по интернет, можеш ли да предположиш колко са такситата в град като Ню Йорк?
??
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНаивник, да те питам нещо, а и ще ти бъде любопитно:
Доколкото знам, в София има регистрирани 6 000 таксита (да ме поправи някой, ако бъркам). С нелегалните са около 8 000.
Без да търсиш по интернет, можеш ли да предположиш колко са такситата в град като Ню Йорк?така 4е при проверка от колеги не има прават нищо така 4е
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЯ ти кажи, що вдигате тарифите? Абе кви кинти се вадят от тахи? Аз се си мисля, че ако кача едно с под 150 чисто няма да се прибирам
Без да търсиш по интернет, можеш ли да предположиш колко са такситата в град като Ню Йорк?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЯ ти кажи, що вдигате тарифите? Абе кви кинти се вадят от тахи? Аз се си мисля, че ако кача едно с под 150 чисто няма да се прибираммолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВенера я видях, ма Юпитермолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениедобър вечервижте и какво виждате на небето над витоша? аз току що видях 2 ярки точки който не съм виждал никога от дясно се падат на витоша не точно над нея но небето над нея..вижте кой какво вижда
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеВенера и Юпитер днеска почти се сливат
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеДа не забравите, че от днеска щатите са на лятното часово време...
Май докато не се напише във форума , всичко е само слух...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениедобър вечервижте и какво виждате на небето над витоша? аз току що видях 2 ярки точки който не съм виждал никога от дясно се падат на витоша не точно над нея но небето над нея..вижте кой какво вижда
Коментар
-
Не ми стана ясно защо маляшките едногод. облигации спряха да се търгуват
от петък откак стана сделката ?
търговията е спряна на 1145% годишна лихва на 9.03
http://www.bloomberg.com/quote/GGGB1YR:IND/chart
за сметка на това двугодишните продължава да им се качва лихвата
http://www.bloomberg.com/quote/GGGB2YR:IND/chartТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар