If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Познавах се преди време с един бакшиш
нашенец дето кара в Ню Йорк от 20-на години.
За това с медалионите не ми е споменавал.
Работеше към няква фирма. Интересни неща хортуваше.
Спомням си, че ако искаш да искарваш много
требе и да работиш много и без проблем
могло да се правят по над 10К на месец.
Само дето през няколко часа требело да се къпеш,
че някои оплачел ли се във фирмата и деректно
те глобявали едни 700-1000$
Ей такива. Много интересни неща хортуваше бакшиша
Аз като малък правех по 4-5000 марки месечно през лятото Гледахме до 2ч през нощта да стъпем на 100 марки. После квото дойде
Познавах се преди време с един бакшиш
нашенец дето кара в Ню Йорк от 20-на години.
За това с медалионите не ми е споменавал.
Работеше към няква фирма. Интересни неща хортуваше.
Спомням си, че ако искаш да искарваш много
требе и да работиш много и без проблем
могло да се правят по над 10К на месец.
Само дето през няколко часа требело да се къпеш,
че някои оплачел ли се във фирмата и деректно
те глобявали едни 700-1000$
Ей такива. Много интересни неща хортуваше бакшиша
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
При положение, че Венера е по-близо, би трябвало тя да е ярката, но Юпитер верно ли се вижда с просто око ?
Тука цял ден облаци и слънцето едвам се виждаше
да видях ги 2 ярки светлини на небето посока витоша..сега се скриха но не бях виждал това преди..тази от дясно по ярка беше
и сега се виждат но много слабо одеве беше много ярка светлина и дорде зема фотото то пък както се досещате с паднали батерии и да ги позаредя малко и из4езна ярката светлина...кое кое е било една ярка светлина и другото по слаба светлина
При положение, че Венера е по-близо, би трябвало тя да е ярката, но Юпитер верно ли се вижда с просто око ?
Тука цял ден облаци и слънцето едвам се виждаше
Нали се сещаш, че тези, които притежават "медальоните", не карат такситата (т.е. пише, че само 25% ги карат).
Когато ги въвеждат през 1930 година, един "медальон" е струвал 10 долара, сега е 1 000 000.
Аз ти говоря за инвестиции.
Така си е, но едва ли е някаква супер далновидност. Може би корупция и мафия. Хахах, и тук ще се усетят сигурно. Ще го мислим тогава
Нямам намерение да ставам таксист. Макар че ако нещо стане е вариант. Поне ще си почина от напрежението. Казаха за Венера и Юпитер. Явно тях си видял. Гледай и утре по тва време
Нали се сещаш, че тези, които притежават "медальоните", не карат такситата (т.е. пише, че само 25% ги карат).
Когато ги въвеждат през 1930 година, един "медальон" е струвал 10 долара, сега е 1 000 000.
Аз ти говоря за инвестиции.
Да. Аз се запознах по случайност с тази информация, когато по новините преди няколко години казаха, че кметът на Ню Йорк - Блумбърг, решил да увеличи регистрираните таксита с още 200-300, че не била увеличавана бройката им от 25 години!!!
Там лицензът за таксиметрова дейност се казва "медалион", пожизнен е и по сегашни цени струва около 1 милион долара на автомобил.
в Истанбул пак е така с фиксирана бройка лицензи и ако искаш да си купиш трябва да вземеш от някой който има лиценз..тук в бг не е така ако искам и 500 коли мога да регистрирам стига пари да имам да ги купя и платя разноските по регистрацията но пък става да си переш парите така и е много добра идея...в Атина пка са на фиксиран брои лицензии по 200 к евра нали сега като стана кризата там и правителството премахна това бакшишите се разбунтуваха заради това че се плащали теси пари а сега ще дойдат други дето ен са плащали
Нямам намерение да ставам таксист. Макар че ако нещо стане е вариант. Поне ще си почина от напрежението. Казаха за Венера и Юпитер. Явно тях си видял. Гледай и утре по тва време
Анон искаше да каже, че там такситата са колкото тук в Сф горе долу като бройка
Да. Аз се запознах по случайност с тази информация, когато по новините преди няколко години казаха, че кметът на Ню Йорк - Блумбърг, решил да увеличи регистрираните таксита с още 200-300, че не била увеличавана бройката им от 25 години!!!
Там лицензът за таксиметрова дейност се казва "медальон", пожизнен е и по сегашни цени струва около 1 милион долара на автомобил.
Коментар