IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
    Познавах се преди време с един бакшиш
    нашенец дето кара в Ню Йорк от 20-на години.
    За това с медалионите не ми е споменавал.
    Работеше към няква фирма. Интересни неща хортуваше.
    Спомням си, че ако искаш да искарваш много
    требе и да работиш много и без проблем
    могло да се правят по над 10К на месец.
    Само дето през няколко часа требело да се къпеш,
    че някои оплачел ли се във фирмата и деректно
    те глобявали едни 700-1000$
    Ей такива. Много интересни неща хортуваше бакшиша
    Аз като малък правех по 4-5000 марки месечно през лятото Гледахме до 2ч през нощта да стъпем на 100 марки. После квото дойде

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      да видях ги 2 ярки светлини на небето посока витоша..сега се скриха но не бях виждал това преди..тази от дясно по ярка беше
      Ако си снимал,пусни снимка!

Коментар

• Познавах се преди време с един бакшиш
        нашенец дето кара в Ню Йорк от 20-на години.
        За това с медалионите не ми е споменавал.
        Работеше към няква фирма. Интересни неща хортуваше.
        Спомням си, че ако искаш да искарваш много
        требе и да работиш много и без проблем
        могло да се правят по над 10К на месец.
        Само дето през няколко часа требело да се къпеш,
        че някои оплачел ли се във фирмата и деректно
        те глобявали едни 700-1000$
        Ей такива. Много интересни неща хортуваше бакшиша
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          При положение, че Венера е по-близо, би трябвало тя да е ярката, но Юпитер верно ли се вижда с просто око ?
          Тука цял ден облаци и слънцето едвам се виждаше
          да видях ги 2 ярки светлини на небето посока витоша..сега се скриха но не бях виждал това преди..тази от дясно по ярка беше
          молим?айде нема нужда

Коментар

и сега се виждат но много слабо одеве беше много ярка светлина и дорде зема фотото то пък както се досещате с паднали батерии и да ги позаредя малко и из4езна ярката светлина...кое кое е било една ярка светлина и другото по слаба светлина
            При положение, че Венера е по-близо, би трябвало тя да е ярката, но Юпитер верно ли се вижда с просто око ?
            Тука цял ден облаци и слънцето едвам се виждаше

Голяма технология http://www.svobodnoslovo.com/венера-целува-юпитер/
            Last edited by greedforsuccess; 12.03.2012, 21:05.
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• И после като либерализират пазара някой ден... скъсявайййй
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Нали се сещаш, че тези, които притежават "медальоните", не карат такситата (т.е. пише, че само 25% ги карат).
                Когато ги въвеждат през 1930 година, един "медальон" е струвал 10 долара, сега е 1 000 000.
                Аз ти говоря за инвестиции.
                Така си е, но едва ли е някаква супер далновидност. Може би корупция и мафия. Хахах, и тук ще се усетят сигурно. Ще го мислим тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Нямам намерение да ставам таксист. Макар че ако нещо стане е вариант. Поне ще си почина от напрежението. Казаха за Венера и Юпитер. Явно тях си видял. Гледай и утре по тва време
                  Нали се сещаш, че тези, които притежават "медальоните", не карат такситата (т.е. пише, че само 25% ги карат).
                  Когато ги въвеждат през 1930 година, един "медальон" е струвал 10 долара, сега е 1 000 000.
                  Аз ти говоря за инвестиции.
                  Last edited by anon6706; 12.03.2012, 20:48.

Коментар

Да. Аз се запознах по случайност с тази информация, когато по новините преди няколко години казаха, че кметът на Ню Йорк - Блумбърг, решил да увеличи регистрираните таксита с още 200-300, че не била увеличавана бройката им от 25 години!!!

Там лицензът за таксиметрова дейност се казва "медалион", пожизнен е и по сегашни цени струва около 1 милион долара на автомобил.
                    в Истанбул пак е така с фиксирана бройка лицензи и ако искаш да си купиш трябва да вземеш от някой който има лиценз..тук в бг не е така ако искам и 500 коли мога да регистрирам стига пари да имам да ги купя и платя разноските по регистрацията но пък става да си переш парите така и е много добра идея...в Атина пка са на фиксиран брои лицензии по 200 к евра нали сега като стана кризата там и правителството премахна това бакшишите се разбунтуваха заради това че се плащали теси пари а сега ще дойдат други дето ен са плащали
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Нямам намерение да ставам таксист. Макар че ако нещо стане е вариант. Поне ще си почина от напрежението. Казаха за Венера и Юпитер. Явно тях си видял. Гледай и утре по тва време

Коментар

Анон искаше да каже, че там такситата са колкото тук в Сф горе долу като бройка
                        Да. Аз се запознах по случайност с тази информация, когато по новините преди няколко години казаха, че кметът на Ню Йорк - Блумбърг, решил да увеличи регистрираните таксита с още 200-300, че не била увеличавана бройката им от 25 години!!!

Там лицензът за таксиметрова дейност се казва "медальон", пожизнен е и по сегашни цени струва около 1 милион долара на автомобил.
                        Last edited by anon6706; 12.03.2012, 20:46.

Коментар

• Верно са 13000 Уикито така пише

Коментар

• Анон искаше да каже, че там такситата са колкото тук в Сф горе долу като бройка
                            молим?айде нема нужда

Коментар

Шофьорите са 62 000 (82% чужденци/емигранти), а регистрираните таксиметрови автомобили са....13,237!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Taxicabs_of_New_York_City
                              хаха
                              без да търся и без да мисля
                              и гледай каква стана тя

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                                без да търся ми се струва 4е са около 300 000

??
                                Шофьорите са 62 000 (82% чужденци/емигранти), а регистрираните таксиметрови автомобили са....13,237!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Taxicabs_of_New_York_City

Коментар

Working...
                                X