If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро, Реде да тъ поправя, Дарвиновата теория тотално е отхвърлена от съвременните учени естественият подбор ни ъ правилен подход, тъй че ни мамуна ке стане чувек ни обратното мож да се получи
Давай доларе
За разлика от нео-дЪрвенизма, който твърди че маймуната е произлязла от човека и всеки човек, който желае да се развива, на по-късен етап може да стане Маймуна
УМЕН МАМУН УМЕЕЕН !!!!!
Всеки човек може да стане МАМУН,
но не всеки МАМУН може ХОРА да стане !!!!
Освен това човек лесно става на ПРАСИ
или на СВИНЯ, обаче обратното си е
почти НЕВЪЗМОЖНО !!!!!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
За разлика от нео-дЪрвенизма, който твърди че маймуната е произлязла от човека и всеки човек, който желае да се развива, на по-късен етап може да стане Маймуна
маимуните в зоопарка , ранат ги , решат ги, никаква работа невършат ,а ние ората балами даваме пари да одим да ги гледаме.значи маимуната е по гявол от човека,следователно е произлезнала от него. и аз съм решил да си вземем един докимент, че съм маимуна и като го вземем , ще го докажем.
Щото много станахте и требе да се разреждате !!!!
Като наука се зове социал-дарвенизъм
или естествен подбор
Коментар