IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрутро! Днес ще е интересно. Маляките са на пангара. Ще ми се да има най-накрая някаква яснота. Като се замисля, за БГ по лошо няма как да стане, освен ако не ни завлекат маляшките банки. Така че, карти на масата, CDS на масата. Няма да се изненадам много, ако всички CDS се държат от маляки. Какво ще кажете за сценарий CDS над номинала на дълга, всички пият студена вода, освен гърците:

Коментар

• 08:03. Към безпокойството за състоянието на златото на Германия, съхранявано във Федералния резерв, се прибавиха и опасенията на Швейцария. zerohedge.com
      Това пък какво ще рече??
      Да не са дали на вълка да пази стадото???

Коментар

• Добрю ютрю

ЧЕСТИТ 8 МАРТ на МОМИЧЕТАТА !!!

Успешен ден на ХОРАТА !!!
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• добрютрю честит 8 март на всички дами и жиуотни
          затворена дълга на 1 лот нощеска
          молим?айде нема нужда

Коментар

• много тънък пазар таз ве4ер
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              И честити ми 1600 форумни изяви. Искрено се надявам, между всичкия боклук, да съм казал и нещо смислено! А сега - още 1600!
              наздраве
              молим?айде нема нужда

Коментар

• И честити ми 1600 форумни изяви. Искрено се надявам, между всичкия боклук, да съм казал и нещо смислено! А сега - още 1600!
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Айде и аз малко поздрави тогава. Преди много години, още като правихме 40 дни на Льохман брадърс, имаше един поздрав, у форома. Сега да го върна! Помня сякаш беше вчера, или днеска сутринта!!!
                  http://www.youtube.com/watch?v=bx0hc1q5bV8
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Това с гайдата много силно, и на мен ми е в плейлиста.
                    аз леко го КРАДНАХ от РЕДА
                    той го пусна веднъж

котара де се изгуби
                    по това време друг път кянка на латинобългарски
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                      Спарте,тебе имам да те черпя!Наскоро напълно си изясних как оперират бъкетите.Супер мушенгии!1
                      Споко - не сега , а лятото като дойда към морето . Не знам кво ти се е изяснило но аз седа и си мисля (както казва Реда ) колко сделки ще ми признае бъкета от една моя системка на М1 - която разработвам от седмица ...Като се има иЗпредвид че имам 10 пипсова забранена зона за стоповете (това на практика изключва Нулев Стоп )и някои позиции с живот 10-ина минути ....други повече ....Единствената ми утеха е,че всичко е на ръка и някои от елементите са от ПА-търговия ...За "щастие" до момента съм назад откъм печалба .
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Айде от мене едно малко късо, ама за след няколко дена.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          1.7000 лева
                          $$$$
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Това с гайдата много силно, и на мен ми е в плейлиста.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                              еврото упорито се опъва на съдбата си да иде на 1.7000
                              1.7000 лева
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• еврото упорито се опъва на съдбата си да иде на 1.7000
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X