кво стана тук? що така по.удя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа еВааа.... Тъкмо си купих пуканки и седнах на първия ред - ся отлага се за утреЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЕто ти вчерашният ми ТА. няколко минути преди да отпраши нагоре. Учи ТА младежо. Не се занимавай с глупости за които нямаш достатъчно багаж.
ТА е истината и това потвърденоИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеАз побелях и още не съм прочел твоя прогноза с цифри(нива) за да се науча на нещо от теб.
А по въпроса какво става, ще ти отговоря: става още и това дето става да ти е на една педя от дирника. Иначе ще започнеш да хващаш като Софка долното МИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЕто ти вчерашният ми ТА. няколко минути преди да отпраши нагоре. Учи ТА младежо. Не се занимавай с глупости за които нямаш достатъчно багаж.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеДа докладвам: На 4 часа се е заформила една дивергенция, която ще рече ,че най вероятно пак тръгваме нагоре. Може да направи един фалшив пробив и после 1.32.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение4ун4о има още мнооого да учиш и да се подготвяш докато не разбереш какво всъщност става
ти и сега не разбираш а след години опит и учене пак няма да разбереш
затова у4и
А по въпроса какво става, ще ти отговоря: става още и това дето става да ти е на една педя от дирника. Иначе ще започнеш да хващаш като Софка долното МИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение4ун4о има още мнооого да учиш и да се подготвяш докато не разбереш какво всъщност става
ти и сега не разбираш а след години опит и учене пак няма да разбереш
затова у4иЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар