IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Мисля да купя дълга на паунд/долар с обем 1 лот, ако до половин час няма промяна в средното на М1 и М5.
    Долара определено запази нивата си спямо другите двойки-изчакай ясен сигнал за подобно деиствие
    Някой колеги очакваха голяма активност от азиатските сесий......да не оцелиш неподходящ момент-днешното движение ми се струва някак си страно

Коментар

• Аз така виждам картината в Е/$
      www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
        искаш да каиш,
        предлагаш си ебльовката
        Трай бря КОСМЪРЛАК
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          Последно подканване !!!!
          Звънеца звъни за последен път !!!!!
          Които иска т.н "Моята търговска система"
          да ми пише на ЛС !!!
          До 24:00 часа записалите се получават
          безплатна ПРИМОЦИЯ!!!
          От утре системата струва Хиляда(1000) лефа !!!
          искаш да каиш,
          предлагаш си ебльовката

Коментар

• Последно подканване !!!!
            Звънеца звъни за последен път !!!!!
            Които иска т.н "Моята търговска система"
            да ми пише на ЛС !!!
            До 24:00 часа записалите се получават
            безплатна ПРИМОЦИЯ!!!
            От утре системата струва Хиляда(1000) лефа !!!

Коментар

• Мисля да купя дълга на паунд/долар с обем 1 лот, ако до половин час няма промяна в средното на М1 и М5.
              Last edited by vmankov; 12.01.2012, 22:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                .... А аз искам за пореден път да кажа, че сметката ми е нищожна и никой дън ми се връзва на акъла))
                Когато имаш акъл , размера няма значение - обаче в обратния случай ....вай-вай-вай хюнкаръ-ъ-ъ - както биха казали едни БГ-бивши колонизатори
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Не е вярно . Истината е ,че не съм го пуснал за търговия поради причини които не желая да споделям публично ( "Имам право да не отговоря ! " - както казва нашия приятел Помполита ) . Обаче това не ми пречи да имам сигналите риъл-тайм и да изказвам мнение - дори и без никой да ми го иска
                  Тъй, тъй. Прав си)) А аз искам за пореден път да кажа, че сметката ми е нищожна и никой дън ми се връзва на акъла))

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    .... верно ли купваш франци?....
                    Не е вярно . Истината е ,че не съм го пуснал за търговия поради причини които не желая да споделям публично ( "Имам право да не отговоря ! " - както казва нашия приятел Помполита ) . Обаче това не ми пречи да имам сигналите риъл-тайм и да изказвам мнение - дори и без никой да ми го иска

Коментар

• So you think you could tell?

http://www.youtube.com/watch?v=ga7r43dLllg

Коментар

Нищо няма да действат . Пропадането под 1.2000 ще е рязко и дълбоко за да се разкулачи всичко от куцо и сакато ,до баба на село , дето шорти франка по акъла на SNB а пък дедо предвидливо го лонгва щото е дърт и глух и е обречен да печели ....
                        Стоп ривърс 1.1969 Тук техника не работи, Спарте, верно ли купваш франци?

Коментар

Нищо няма да действат . Пропадането под 1.2000 ще е рязко и дълбоко за да се разкулачи всичко от куцо и сакато ,до баба на село , дето шорти франка по акъла на SNB а пък дедо предвидливо го лонгва щото е дърт и глух и е обречен да печели ....
                          хм... очакваш да се провалят... Аз не вярвам в този сценарий...

В интерес наистината - западните анализатори са в диаметрално противоположни лагери...

Мисля си, че швейцарците изпуснаха подходящия момент да действат активно - когато пазара очакваше да вдигнат пег-а ..... А сега вече нещата отиват към тест на казуса!
                          Но трябва да се има предвид, че реално разширяват монетарната база (девалвират) - а това е силен аргумент, че могат в крайна сметка да закарат курса където си поискат!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                            Интересно е как ще действат като наближи 1.20......

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              ATILA чадо, горе доле се знае !!!
                              Първо ще вземат на МАМУНите парите !!!
                              После вероятно пак ще бият шиша нагоре,
                              но с малко парици и много приказки, че така е по-евтинко
                              Meрси за прогнозата! Интерсното предстои както се казва!

Успех!

Коментар

• ATILA чадо, горе доле се знае !!!
                                Първо ще вземат на МАМУНите парите !!!
                                После вероятно пак ще бият шиша нагоре,
                                но с малко парици и много приказки, че така е по-евтинко

Коментар

Working...
                                X