If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
що рушкаш,човека.стой си мирен
айде пусни ти оферта. безплатна,че ще обясниш начина си на търговия и (мераклиите) да ти пишат.един ако се обърка ще е чудо
ако пуснеш нещо за планети и нарибута може да ти обърнат повече внимание
чакаш си потопа знам те аз
Реде, ко стана с ебльовката ти,
май и кът харизана не мож
я пробута
(и нея кът джафкащите
ментерлиците)
що рушкаш,човека.стой си мирен
айде пусни ти оферта. безплатна,че ще обясниш начина си на търговия и (мераклиите) да ти пишат.един ако се обърка ще е чудо
ако пуснеш нещо за планети и нарибута може да ти обърнат повече внимание
чакаш си потопа знам те аз
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
сори аз бях обзет от оптимизъм и преместих моя на 1,2650, смятам да изчакам варианта с двойно дънце, пък и видех 5 вълни нагоре според мен нивата 1,28и 1,2750са решаващи и ако оцелея там може и да добавя за нагоре
Верно 2750 е важно но ми се чини че е доста вероятно да го тестнем първо него преди горното важно 2950 - не че искам да се бъркам но тук за краткосрочна позиция по ми се чини за удачно да се скача в късо къде 2840 с цел 70-80п за да видим теста на 2750
успех
на 2864 ми трясна стопчето и сега пак ще се ослушвам вход......
сори аз бях обзет от оптимизъм и преместих моя на 1,2650, смятам да изчакам варианта с двойно дънце, пък и видех 5 вълни нагоре според мен нивата 1,28и 1,2750са решаващи и ако оцелея там може и да добавя за нагоре
и аз от както ми ги върна на 2716 не съм в позиция може да влезна сзмо при котировка под 2813 на къси Успех
погледни eur/nzd за два месеца колко фигури направи.отдолу, нагоре по моя боб се заформя нещо.после едно фибо от горе до долу и познай кво си мисля
ама лекичко нещо. щото ако се замота я с някой гърци я италета.лихвата ще убие всичко детско в мен
успех и на теб
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
боря се със aud/jpy
еврака не смея да го пипам .от нова година досега съм нула на нула заради еврака
добре,че е австралиеца да оправя положението
мисля eur/nzd да се муйна скоро.корекцийка умувам поне 3 по 100 водка
и аз от както ми ги върна на 2716 не съм в позиция може да влезна сзмо при котировка под 2813 на къси Успех
боря се със aud/jpy
еврака не смея да го пипам .от нова година досега съм нула на нула заради еврака
добре,че е австралиеца да оправя положението
мисля eur/nzd да се муйна скоро.корекцийка умувам поне 3 по 100 водка
Коментар