If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравеи 4ун4о
Допада ми избиването на загубата но в рамките на 10 -15 пипса според мен в рамките на един ден има около 3-4 добри нива за вход това позволява входовете да не са 27 а по малко и влизането да да е с по голям обем Редукция до 10-12 входа мисля е добре таргети около 30 и над 30 пипса не ми допадат ,има дни в които пазара е муден и реинджи а таргети над 40 пипса хич не мисля Ама всичко това е до индивидуалност и треидинг план ако за мен не е добре за друг е тип топ все пак благодаря за таблицата
Получават се и големи таргети, когато на големите графики има силен тренд, следиш корекцията и щом възобнови тренда търсиш входове и като се закачиш местиш стопа под кака ЕМА21 на 1 а после може и на 5 минутна да преминеш. Визирам първата схема с 6 пипса стоп.
Ударили сме го на брутален мъжки gang bang - което е добре ...
Ако търсиш топли "силни"чувства , отиди във българия - форекс форума - там хомо-форекс-аджамиите срещу 0.10 виртуални долара/на пост, ни една крива дума няма да ти кажат , от страх да не си загубят заработката, която ще им се начисли ако някога решат да си отварят акаунт ....
ходих видях, ... като гледам заглавията на темите в (общи теми за фх пазара), личи им, че са мислени не от случайно преминаващи - нагласени са. Дърпат тънки струни и народа се утрепва да философства ... дори видях и виден наш кадър - професионалист в ролята на духовен водач - говорим им бавно и без лиготиите характерни за възрастта му ... абе чудна идилия.
Тя,сделката,е насрочена за идната седмица.Това до сега са само преговори и със мисля,че са ссе договорили и нямат повече работа там ... ще отидат вече за сделката.
Ефекта ме интересува колкото до другата седмица,после вече пак ще го мислим
Но и самите преговори са достатъчни за изводи и решения в краткосрочен план.
Това ми беше идеята,да си имам идея за посоката поне до сряда(едва ли сделка ще има по-рано)
"без сделка" си тръгват
от малякия, но и утре е ден
дали ще има или не ,
в дългосрочен план е без значение,
всички знаят че маляките са фалитаци
и не щат до плащат
Във всеки случай ще има гап ...и с договаряне и без договаряне ...но на къде ще е гапът си зависи от крайния резултат от това договаряне.
Не разбирам английски,но останах с разбирането,че са успели да договорят нещо и така и така нямат друга работа до понеделник,и са се прибрали или греша
Ако съм прав,то значи гапа е нагоре и е задължителен.
Сделка сигурно ще има. Все пак германски и френски банки водят преговорите. Ще е нещо по средата в очакванията. Това не пречи на гърците след време пак да кажат - не можем да плащаме и тогава всичко отначало.
Вероятно сделката ще е извества до 10-20 дена. До тогава еврото ще е по-силно от затваряне на къси позиции, но ръста ще е умерен. Предполагам до 1,31-1,33. Износа пак ще спадне и ще се види, че една сделка нищо не прави и тогава отново надълу - докато издържи. Нива от 1,15 може би са постижими, но това отива вече доста надалеч.
Във всеки случай ще има гап ...и с договаряне и без договаряне ...но на къде ще е гапът си зависи от крайния резултат от това договаряне.
Не разбирам английски,но останах с разбирането,че са успели да договорят нещо и така и така нямат друга работа до понеделник,и са се прибрали или греша
Ако съм прав,то значи гапа е нагоре и е задължителен.
Я кажете написахте ли си данъчната декларация или е излишно да питам?
Не ми се искаше, но няма как, а и не са малко пари... Гледам, че и в др теми проповядваш идеи за неплащане на данъци, но рано или късно ще береш ядове...
Браво – браво .... много хубаво е да гледаш откровения.....
Ударили сме го на брутален мъжки gang bang - което е добре ...
Ако търсиш топли "силни"чувства , отиди във българия - форекс форума - там хомо-форекс-аджамиите срещу 0.10 виртуални долара/на пост, ни една крива дума няма да ти кажат , от страх да не си загубят заработката, която ще им се начисли ако някога решат да си отварят акаунт ....Отделен въпрос е,че Инста-форекс изобщо няма право да оперира в БГ , по начина по който (ми се струва ) че го прави в момента - с едно кухо софийско представителство - нелицензирано от никого и за нищо- което се пробва да събира кинти и да отваря сметки директно в руския бъкет
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар